Reklama

Reklama

Divnej týpek

  • USA Gentlemen Broncos (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Probuďte svou mužnost, popadněte popcornové kuličky a připravte se na salvy smíchu s Divným týpkem! Režisér filmu Boží zápasník (Jared Hess) a jedna z hvězd seriálu HBO Flight of the Conchords (Jemaine Clement) spojili své síly, aby natočili příběh Benjamina Purvise (Michael Angarano), sympatického samotáře, jehož dosavadní život se převrací naruby poté, co mu namyšlený autor románů fantasy na festivalu spisovatelů ukradne příběh. Ve vedlejších rolích této “legrační a svérázné komedie” (People) se představují Jennifer Coolidge (Prci, prci, prcičky) a Mike White (Škola ro(c)ku). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (93)

AnnaMae 

všechny recenze uživatele

Příjemný překvapení. Tohle není jen sbírka scének a hlášek nalepených na uměle vytvořený jakože-děj, aby je bylo na čem promítat, jak mi často komedie připadají. Má opravdový nápad, dokonce i s nějakýma myšlenkama, je originální a ulítlá. Jo, je divná :-) Takhle nějak by možná vypadaly filmy Wese Andersona, kdyby je točil třeba se Stuartem z Big Bang Theory. Jsou tam totiž podobně divný postavy, hledající svý místo na světě a snažící se jít za svými sny. (I když, kdo je divnej? Nejsou právě tohle normální lidi?) A celý to má takovej zvláštní fantaskní nádech, jen to nemá ten kouzelnej, hezky barevnej, ale spíš nerdovskej vzhled. ***-**** ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jared Hess je úchyl. Jared Hess je nepochopený. Jared Hess je mimoň. Jared Hess je král komedie. Pokud už vás všechny ty sandlerovky, stillerovky a další komerční hollywoodské komedie nudí, dejte tomuhle týpkovi šanci. Už v Napoleon Dynamite (nebo teda hlavně tam) prokázal, že má na vykreslení jakože fakt divných postav prostě talent. A po Božím zápasníkovi s Jackem Blackem i v Divným týpkovi opět vsází na stejný ingredience- banda prosťáčků, situace, u kterých nevíte, jestli jsou trapné záměrně nebo ne (ale smát se budete tak jako tak) a prostě takové to něco, co v jiných filmech neuvidíte (a tím nemyslím zrovna bojové jeleny a sledovací lamy :-). A stejně jako u Napoleona i tady palec nahoru za úvodní titulky. ()

Reklama

lioncel 

všechny recenze uživatele

Wow … po dlouhé době opět film, který - ač dabován do češtiny - pořádně (a opravdu velmi kvalitně a moc hezky) provětral mé domácí kino ... vůbec : zvuk i muzika (jedna krásná pecka za druhou) – wow!!! .. naprosto skvělé … velmi trefně a pěkně se o filmu vyjádřila : _playboxguest … ... jinak uznávám, je to celé trochu zvláštní (čti : pěkně praštěný) ...... Divnej týpek ()

Saku 

všechny recenze uživatele

No teda! Druhy film od Hesse, po Nacho Libre (Napoleon Dynamite jsem nevidel) dalsi kde je hlavni hrdina absolutni looser...ale moment! Vzdyt on je vlastne uplne normalni, chce byt spisovatel scifi, snazi se - i kdyz v jeho knize jde o kvasnice - a ma svuj vzor, tentokrat v podani meho oblibence Jemaina, ktery svou roli uzasne prehrava. Ano, je to takova kravovina, ale kdyz si ten koncept clovek prevede do realneho zivota, mezi vsechny ty snilky a obycejne lidi, kteri mnohdy delaji blaznivejsi veci ktere nadelaji vic skody nez uzitku nakonec nezbude nic nez se v duchu usmivat a fandit nasemu hrdinovi, aby se pres vsechny ty lsti a intriky ostatnich pitomcu probojoval az k zaverecnym titulkum. ()

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

Mysleli toto tvůrci vážně? Pokud ano, pochybuji o jejich duševním zdraví. Pokud ne, pak měli nabízet tento film zadarmo a na jeho obal přidat nápis: Sledování tohoto filmu ničí vaše zdraví. Jak jinak si vysvětlit "komedii", jenž hraje na strunu nechutnosti a hnusu od první do poslední minuty. Herci vypadají jako anorektičtí usoplenci jejichž herectví je stejně záživné jako v záchodě plavoucí h--- exkrement. Ještě hůře je na tom scénář, který musel napsat imbecil s deviantní úchylkou. Nikdo jiný nemohl vymyslet tak blbý příběh, stupidní chování postav, nesmyslné jednání (včetně přímých řečí), příběhovou sci-fi sekvenci (létající jeleni s tryskovým pohonem a raketovými zbraněmi jsou jen vršek ledovce) a vůbec všechno, co zde vidíme. Korunu tomu nasadil samotný režisér (pokud to tedy není i sám scénárista), jenž tuto tragédii završil stejně strašnou režií a již zmíněným výběrem postav. Nikdy jsem nevěřil, že to řeknu, ale oproti tomuto filmu jsou ty od Asylum jako ze zlatého fondu světové kinematografie. Pokud tedy máte rádi svůj život a chcete si zachovat vaše duševní zdraví, Divnému týpkovi se obloukem vyhněte. Varováni jste byli. 0% ()

Galerie (10)

Související novinky

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama