Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Polovina sezóny proběhla a Slavoj drží krásnou druhou pozici v Okresním přeboru. Je čas na tradiční rekapitulační schůzi, kde se bude pít, tancovat a kde bude také vyhlášen nejlepší hráč uplynulé sezóny. Přítomnost novináře z regionálního plátku rozpoutá skutečné vášně o to, komu titul patří. (TV Nova)

Recenze (13)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První z velkých vrcholů seriálu. Narvat celý díl do jedné místnosti byl mistrovský nápad, který přinesl neskutečnou řadu legendárních momentů (excel, powerpoint, poměr gólů a bodů...). Epizodní role Ladislava Županiče se taktéž velmi povedla, a za jeho nejlepší moment považuji hned úvodní scénu se skleničkami a krajským hygienikem, na který poté naváže příchod / odchod Orla. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vypočítal jsem, že na jistotu postupu do Kraje, bysme potřebovali dávat tak 1,08 gólu na zápas." Tak graf úměrnosti branek a bodů se Ludvovi mimořádně povedl, nejlepšího hráče inovátorsky vypočítal Excel a novinář Kachnička, kterého si boss Matějka hodlá dát na kmíně, odvedl opravdu dobrou práci. A já slibuju, že tohle bylo naposledy, co jsem se osobně nezúčastnil schůze Slavoje Houslice. Na referáty sice nedošlo, ale ta podnapilá zábava mě zmasakrovala ještě víc než pana Kroba a ten odpadl vskutku excelentně. ()

Reklama

Zajímavosti (3)

  • Gitaristu kapely hrá žižkovský bluesman Petr "Bubák" Bublák. (tiradentes)
  • Ludva (Pavel Kikinčuk) při projevu zmiňuje, že tým Houslic vstřelil za podzimní část 14 branek, získal 24 bodů a má průměr 0,93 gólů na zápas. Když však Ludva promítá tabulku všech týmů, má Slavoj Houslice skóre 28:21 a bodů má 27. Poslední sloupec tabulky ukazuje statistiku +/-, která je špatně dokonce u všech týmů. (ELBobes)

Reklama

Reklama