Reklama

Reklama

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

andrew88 

všechny recenze uživatele

Bohužel, u tohoto filmu jsem měl pocit, že se při něm bavili spíš herci než diváci....Nabízí se takové množství možností, jak natočit parodii na nejznámější horory....tady to fakt nefunguje...Bez problémů řeknu, že bych natočil mnohem lepší snímek. Toto ani nebyla parodie...byla to spíš parodie na onu parodii.... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Atmosféra 3/10 Masky 2/10/// PLUS: Leslie Nielsen se toho opravdu nebojí MÍNUS: jednou jsem se zasmál, někdo mi ukradl scénář (jen to neměla být parodie), nešlo by příště vynechat ty nechutné části a soustředit se na humor, jako tomu bylo dříve?/// Shrnutí: Jako jsem fanoušek takovýchto parodií a když mi bylo o 15-20 let méně, tak jsem se jim vážně smál. Dnes na nich neshledávám nic zábavného. Navíc je to hodně levně natočené a i když se ani maskéři neberou vážně, i přesto potenciál poměrně zničili. Úplný odpad to není, ale doporučit mohu jen skalním fandům./// Celkem 29%/// ()

Reklama

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Když se na plátně poprvé objevil Fredie Kruger, říkal jsem si, že tohle nemůže být špatné, že se tu bude hodně co dít a že se z toho všeho smíchy potrhám. Tedy, když neusnu a nezačnu z rozpáraným břichem a v cákancích krve viset pod stropem. Jenže, nic z toho se nekonalo a kromě ladných křivek dvou společnic nebylo na co se dívat. Občas se zde mihnou staré známé tváře, ale jsou zdárným příkladem trapnosti. No, aspoň na Michaela jsme si zavzpomínali. 10% ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Kozatá bárbína v kostýmu skautky, černej tlusťoch v kostýmu supermana, polonahá indiánka a Van Helsing. Tahle banda si to rozdá s Michaelem Myersem, Freddym Kruegerem, Jasonem Voorheesem, Pinheadem či s Chuckym. Je to parodie na legendární horory. Dříve jsem tyhle praštěný parodie miloval a pokaždé jsem se u nich nachechtal. V dnešní době mi to přijde jako film pro puberťáky, který si získává diváky pomocí nahoty a oplzlých vtípků. Jelikož už mi není -náct, tak jsem se moc nebavil. - 30%. ()

bakeero 

všechny recenze uživatele

"Ne Van. Stan." Kdyby mi bylo 13 a bylo to před 10 lety tak by mě to možná i trochu bavilo. Respektive by mě bavilo koukání na Pocahontas Revival a zdravotní sestřičku. Dneska už se polonahý krasotinky vyskytujou na netu v počtu větším než obrovském, takže mi trochu uniká účel vzniku tohoto filmu, protože vtipný to rozhodně není a navíc je to k smrti nudný. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama