Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (259)

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Jakmile dojde na slova o tom, že si jsou Morganovi souzněni, venkovští balíci ukáží, že (ne)umí počítat a Sam Elliott předvede vrcholný chod podkovou, všechna sladká břečka se vylije z kastrolu, kam ji Marc Lawrence, autor scénáře režisér, hodinu a půl cedí. Svalová vada mimiky obličeje se u Hugh Granta dostává do vážných mezí, protože za celou dobu nedokáže nasadit jiný výraz než poraněnou laň, která neustále doráží na ensympatickou Sarah Jessicu Parker. Lawrencovo Hudbu složil, slova napsal mám docela rád, ale tímhle poukázal na omezenost svého talentu. A Hugh Grant prý končí s herectvím - inu, nic moc už nám nabídnout nemohl. ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Obyčejná komedie, kde nikdo nijak neviniká ale nějakým vtipům se dlouze zasmějete. Popravdě jsem od S. J. Parker a H. Granta očekával mnohem více než nabýdli. Prvních 15 min. je opravdu otřesných (neoriginalita sama) a abych pravdu řekl poprvé jsem to po 10min. vypnul a dnes jsem se k tomu vrátil jen proto, že jsem neměl nic jiného ke shlédnutí. Pokud se rozhodnete film shlédnout, mělo by to být spíše jen tehdy, pokud nemáte jiný film v záloze na který by jste se chtěli kouknout, jelikož jinak vám přijde těchto 103min. jak naprosto vyhozený čas.... dávám tomu 3* a to s hodně odřenýma ušima (procentuelně to je tak na tom přelomu 50%, což se už zaokrouhlí nahoru...). ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nevtipná romantická komedie s Hugh Grantem, který se neuvěřitelně trápí a upřímně si myslím že si svou postavu ani nemohl užít. K S.J. Parkerové již byl scénarista mnohem přívětivější. Nic ovšem nevynese Morganovy k výšinám. Plně rozumím proč zde většina uživatelů dává jednu nebo dvě hvězdičky. Film se přežít dá, ale je to zkrátka pouze na jedno podívání. A kdo jej nepodnikne, rozhodně o nic nepříjde. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak jsem o nich už slyšel. A věru odvázaný z nich nejsem! Paní Morganová mi dala o důvod víc, proč nikdy nepojedu Píchat do města. Mimořádně odpudivý makeupový zombie luk, který spíše vyděsí než aby zakryl, že madam už je dávno za zenitem, a navíc je tak sqělá herečka asi jako já beznadějný romantik. Panu Morganovi taky končí expirace a už by měl pomalu dát svému chcípajícímu chlapeckému šarmu ránu z milosti, přestat předstírat milovníky středního věku a začít nacvičovat na Dej si pohov kámoši 3. A oba je bez obřadu pohřbívá "dokonalý, originální a vtipný" příběh, který pan scénarista bez špetky invence vykuchal klišovitým nožem ze svých předchozích, relativně vydařených dítek. ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie by vás měla chytit za srdíčko, rozesmát a mezi ústřední dvojicí by to mělo jiskřit. Ani jedno z toho se v Morganových nedělo. Romantického tu nebylo nic, místo humoru šlo spíš o trapný pokus o vtipy a ano, vyjímečně sem tam relativně dobrý vtípek (většinou v podání Hugha Granta - pro něj jedna hvězda). Parker a Grant k sobě ale naprosto nepasují, Parker je navíc děsně statická a nepříjemná sama o sobě. A škoda, že to docela nápadité téma tvůrci naprosto prohřbili. I když to tu už párkrát bylo, šlo z toho určitě vykřesat mnohem víc. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Dej filmu sa odohráva v mestečku Ray, štát Wyoming. V skutočnosti takéto mesto neexistuje. Paradoxom je, že sa natáčalo v mestečku Roy, Nové Mexiko. (Real Tom Hardy)
  • Samolepky žiraf v lékařské ordinaci (52. minuta), jsou od české ilustrátorky Venduly Hegerové. (ČSFD)

Reklama

Reklama