Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Překvapivě solidní nízkorozpočtové sci-fi s obleky ze StarWars, což vůbec nevadí. Jen úvodní pixelové záběry z vesmíru za moc nestály, ale na nich to nestojí. Trochu variace na snímek Můj nepřítel (1985), zde je ovšem vztah odlišných ras daleko komplikovanější. První zlom nastane, když se sundají helmy... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Som nadšený takmer rovnako ako svojho času pri Bessonovom POSLEDNOM SÚBOJI (Le Dernier combat). Možno je to len kvalitnejšia epizóda BABYLONU 5 (o +/- dvoch postavách), ale tak jednoduchými prostriedkami rozprávaný príbeh je neskutočne funkčný a svojim spôsobom i dynamický. Postavy sú veľmi dobre napísané, dávkovanie informácii je ukážkové a dokáže navodiť napätie. Sandy Collora má skrátka talent... ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Minimalistické fandovské (!!!) sci-fi odohrávajúce sa na vyprahnutej planéte podobne ako Pitch Black má svoje prekvapivé dejové momentky a nejakým zázrakom si dokáže udržať pozornosť počas celej stopáže, pričom v podstate sledujeme len doberanie sa dvoch postáv. Na štyri to nepôjde, to by som sa Petersenovmu Enemy Mine vysmial do očí. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

No páni... Takové komorní, minimalistické, a víc konverzační než akční scífko, a přece jsem po jeho zhlédnutí ve stavu mírné euforie a blaženosti. Hunter Prey je zářným příkladem toho, že k natočení zajímavého a napínavého filmu stačí jen pár herců, kus pouště, jednoduchá výprava a levné triky. Podstatný je totiž poutavý příběh. A bonusy navíc jsou nádherný obraz a působivý zvuk (tím zvukem myslím samozřejmě hudbu). A doufám v pokračování. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Na rozpočet luxusní vizuální záležitost se silným příběhem a dialogy, ze kterých se vám konečně nechce vyhodit lečo. A když přijde na řadu scéna, kdy se dovídáme, kdo je oním pronásledovaným, celé se vám to převrátí naruby. Není to extra akční, není to vizuální nájeb jako Avengers a už vůbec to není vtipný jako Diktátor. Přesto všechno je to jeden z nejmilejších filmových počinů poslední doby, který mi udělal obrovskou radost a dokázal všem, že i za málo peněz jde udělat hodně muziky. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa vo federálnom štáte Mexika s názvom Baja California, nachádzajúcom sa na severe Kalifornského polostrova. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Sandy Collora Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama