Reklama

Reklama

Kurošicudži

(seriál)
Trailer 2
Animovaný / Akční / Fantasy / Komedie / Mysteriózní
Japonsko, (2008–2024), 22 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Jana Toboso (komiks)

Hrají:

Maaja Sakamoto, Daisuke Ono, Džun'iči Suwabe, Romi Paku, Šundži Fudžimura, Ajako Kawasumi, Kendžiró Cuda, Noriaki Sugijama, Šinnosuke Tačibana (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(57)

Je mu teprve dvanáct let a už je hlavou rodiny. Zřejmě to bude tím, že jeho rodiče mu zavraždili a jeho se zabít pokusili. Bylo by se jim to podařilo, kdyby Ciel Phantomhive neuzavřel smlouvu s démonem. Ten mu pomůže vypátrat a eliminovat vrahy jeho rodičů, na oplátku dostane Cielovu duši. Mezitím, než se jim podaří zjistit, kdo zavraždil Cielovi rodiče, musí démon uposlechnout každý jeho přímý rozkaz. Důkazem této smlouvy je znak na Cielově oku a démonově ruce. A tak Ciel s novým sluhou Sebastianem Michaelem zažívá spousty dobrodružství, jež spějí jen k jednomu konci… (Zíza)

(více)

Diskuze

Allcinna

Allcinna (hodnocení, recenze)

Ciel Phantomhive neměl moc štěstí. Poté, co mu záhadně zavraždili rodiče a vypálili rodinné sídlo, se rohodl upsat svou duši ďáblu. Téměř Faustovské téma... téměř. Jeho pekelný komorník Sebastian Michaelis prakticky neukázal nic ze své zlé povahy a naopak ona roztomilá modrooká blondýnka s andělskými křídly také není andělem, který by vás spasil do nebe. Počáteční chaos a nesoulad mezi jednotlivými díly se v pozdějších epizodách ztrácí. Koho by nezajímalo, jak a proč se Ciel dostal ke svému neradostnému osudu? A ačkoliv mě zakončení opět malinko zklamalo, doporučuji tento zajímavý kousek ke shlédnutí. Krása viktoriánské Anglie je neodolatelná, stejně jako zjevení Sebastiana.

Road Kamelot

Road Kamelot (hodnocení, recenze)

Kuro. Vážně nevím, co k tomu napsat. Když se řídím jen pocity, tak se mi vážně hodně líbí. Podívám- li se na to z "profesionálního" hlediska,tak ano. Jsou tam nedostatky.( a kde né? ) Ale protože se řídím sebou a né nějakým trapným předpisem a osnovami, jak vypadá a nevypadá dobrý film, veřejně prohlašuji, že Kuro je bezva anime.

Metlina

Metlina (hodnocení, recenze)

Trochu netradiční anime (z těch co znám). Příběh sice není nijak zvlášť silný, Ciel je na svůj věk trošku moc přechytralý a dospělácký (u japonců nic nového) a vládne tam takový ten uke-seme vztah, ale jinak mě naprosto uchvátila kresba, šaty a atmosféra viktoriánské Anglie. U mě jedno z nejlepších anime.

Elinor

Elinor (hodnocení, recenze)

Jedno z nejpodivnějších, ale zároveň (alespoň pro mě)nejzábavnějších anime:) Humor, zápletka a celkové zpracování ani nesedne každému, ale určitě to stojí za zkoušku.

Reklama

Reklama