Reklama

Reklama

Kurošicudži

(seriál)
Trailer 3
Animovaný / Akční / Fantasy / Komedie / Mysteriózní
Japonsko, (2008–2024), 22 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Jana Toboso (komiks)

Hrají:

Maaja Sakamoto, Daisuke Ono, Džun'iči Suwabe, Romi Paku, Šundži Fudžimura, Ajako Kawasumi, Kendžiró Cuda, Noriaki Sugijama, Šinnosuke Tačibana (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(57)

Je mu teprve dvanáct let a už je hlavou rodiny. Zřejmě to bude tím, že jeho rodiče mu zavraždili a jeho se zabít pokusili. Bylo by se jim to podařilo, kdyby Ciel Phantomhive neuzavřel smlouvu s démonem. Ten mu pomůže vypátrat a eliminovat vrahy jeho rodičů, na oplátku dostane Cielovu duši. Mezitím, než se jim podaří zjistit, kdo zavraždil Cielovi rodiče, musí démon uposlechnout každý jeho přímý rozkaz. Důkazem této smlouvy je znak na Cielově oku a démonově ruce. A tak Ciel s novým sluhou Sebastianem Michaelem zažívá spousty dobrodružství, jež spějí jen k jednomu konci… (Zíza)

(více)

Recenze uživatele Kordus k tomuto seriálu (2)

Kurošicudži (2008) 

Nic nového pod sluncem, originalitu by z toho nevykopal ani mistni uchylny hrobnik. Prestoze vicemene souhlasim s komentarem Subjektiva, stejne jsem se nemohl od sledovani odtrhnout az do posledniho dilu. Mozna uz jsem dlouho zadne anime nevidel a tak jsem jen prilis blahosklonny, kazdopadne davam ctyri hvezdicky za solidni atmosferu. ()

Season 2 (2010) (S02) 

Lepší než první série. Díky soupeření mezi Cielem a Aloisem a jejich démony se konečně dostavuje nějaká originalita, kterou jsem marně hledal v první sérii. Už se přestává zdůrazňovat, jak je Sebastian děsně sexy a víc se klade důraz na vyprávění. A díky pouhým 12 dílům nebylo místo na moc vaty. Rozhodně doporučuji všem, kdo mají první část za sebou. P.S.: Chudák Sebastian, takový konec si nezasloužil... ()

Reklama

Reklama