Reklama

Reklama

Recenze (7)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl před finále a já víc než kdy dřív mám pocit, že se v tom seriálu vůbec nic nestalo. A vlastně je to smutná pravda, nic se tam nestalo, až na jednu výjimku - na flashbacky s Pistolníkem, který byl opět tím nejlepším elementem a celou epizodu si ukradl pro sebe, je vážně skvělej a hrozně mě baví. Pocitíl jsem vývoj postav (u někoho větší, u někoho menší), ale jinak se nic nezměnilo. Baví mě serafíni a Jesse Custer, zbytek nic moc, škoda Cassidyho. Opět to asi zní tak, že se mi to strašně nelíbí a nudí mě to, jenže právě opak je pravdou. A tak stále za nevysvětlitelné čtyři hvězdy, protože ten seriál je fakt vážně docela dobrej. Těším se na finále. Hodně. 75%. ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc se tesim na posledni dil. Preacher me bavi vic a vic. Byl to zase stylovy dil, kde se pokroucene charaktery antihrdinu pokroutili o trosku vic a rozestaveni na zaverecne finale je vic nez nadejne na poradny bijak. Jen houst. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vida, konečně jsem se dočkal vysvětlení dějové linie z roku 1881, ale ty nekonečné opakovačky byly trochu otravné, mně ten Sisyfos došel poměrně rychle. Emily mě hodně pobavila u Cassidyho rekonvalescence, a ještě jsem se dozvěděl, že se na exkurzi do Pekla nesmí se zavazadly. "Co moje komiksy?" ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně při příchodu andělů k cestovní agentuře si můžete všimnout plakátu, lákajícího k horské návštěvě Československa. (Reyak)

Reklama

Reklama