Reklama

Reklama

Do Měsíce narazil ničivý asteroid a způsobil obrovskou explozi skal a sutin. O několik dní později se začaly na Zemi objevovat neobvyklé přírodní jevy. Zprvu překrásná podívaná na největší roj meteoritů za posledních 10 000 let je totiž předzvěstí nadcházející katastrofální srážky Měsíce a Země. Nejlepší světoví vědci Alex Kittner (David James Elliott - TV seriál JAG) a Maddie Rhodes (Natasha Henstridge - Mutant) mají přesně 39 dní na to, aby odklonili dráhu Měsíce nebo Země, jinak celé lidstvo vyhyne. Ve vedlejší roli filmu se představuje James Cromwell (W., Zelená míle). Souboj s časem začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

bruceman7 

všechny recenze uživatele

"Měsíc se srazí se Zemí" ... "A co bude se Zemí?" ptá se pan prezident. God bless America pokud jí šéfujou takoví...lidé. Vlastně je to vypovídající hodnota celého snímku. Jo a Dejve, sice bojuješ se stejnou odvahou a statečností v soudní síni i mimo ni, ale přeci jemom se radši se drž utoho soudu. Takhle si jenom ničíš pověst. 2/10 za ty malinkaté fragmenty uchjázející pc grafiky ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Bože, jak srdcervoucí scénky.... táta embrya se nevrátí domů..... táta dvou dětí je v ohrožení......děti ztratili děděčka......z brutálního chlapa se stal tatínek.........pracovali spolu, ale nestihli si říct, že se milují......Rusáci a Američané spojili své síly a jako bratři se hrdě postavili problému......Bože "to byl SHIT" - v poslední době z těch katastrofický filmů, dělají VKV........ ()

Reklama

nula87 odpad!

všechny recenze uživatele

Film byl vyslílán jako dvoudílný, a zatímco 1. polovina je pouze přiblblým béčkem nerespektujícím zásady fyziky a logiky, 2. polovina se zvrhává do čistokrevného zvrhlého potěšení nad stupiditou tvůrců a jejich chorého výplodu. Jenom stručný přehled toho co do nás pumpují: obrácená gravitace (která zvedne auto, ale ne popelnici stojící hned vedle), černého trpaslíka zaraženého do Měsíce, prezidenta, zlé generály, jednoho hrdinu s těhotnou přítelkyní, druhého ovdovělého s dvěma dětmi, létající nákladní lodě, létající rychlík, ve kterém po "přistání" mají lidé pouze lehké oděrky, naprosto neuvěřitelný dědečkův monolog o mamince která chodila hladit své děti, ukrutně zlého vesnického pumpaře (který ale nakonec prozře), jaderné zbraně, černého trpaslíka vystřeleného z Měsíce (jenom doufám že nenatočí pokračování o tom jak černý trpaslík vystřelený z Měsíce narazil do Slunce), no a nakonec Měsíc rozpůlený na dvě poloviny, ale stabilní tak, jako nikdy předtím nebyl... ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Nevím proč ale celou dobu mě napadalo srovnání s Jádrem! To sice bylo taky hoooodně přitažené za vlasy, ale každá - byť sebeúsměvnější věta či teorie, byla alespoň podložena fundovaným vědeckým vysvětlením. Zato tady se s tím scénaristé vůbec nemazali ! Což by samo o sobě ještě šlo tolerovat, to by ovšem zbytek "příběhu" nesměl být k prasknutí nacpaný všemožnými klišé, které si dokážete představit... Armagedon byl sice blbej jak putštok - leč aspoň zábavnej... distingovanější Drtivý dopad stál vždy ve stínu svého mnohem úspěšnějšího "bratra"... Vesmírná exploze je bohužel jen nebetyčně blbá! ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle můžu s klidným srdcem dát skvělé dvě hvězdy. Já tyhle katastrofické TV béčka/céčka prostě miluju a vždycky se nasměju nad dementními dialogy a rádoby srdcervoucími scénami. Triky na TV více než pěkné, a obrácená gravitace byla taky skvělá.A závěr prvního dílu nezklamal! "Těším" se na druhý díl muhehe :-D UPDATE: tak jo, nuda a debilita ještě větší než v první díle. Myslím, že 40%stačí za ty vizuální efekty a docela neotřelý nápad s černým trpaslíkem, jinak děs běs... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (2)

  • Po celý děj je měsíc nelogicky v úplňku. (L_Johnny)
  • Natáčení probíhalo v kanadské Britské Kolumbii a v německém Berlíně. (Terva)

Reklama

Reklama