Reklama

Reklama

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že by slepici jako jsem já, mohl bavit pořad o autech. Ale stalo se - po té, co jsme v létě scháněli narychlo po bazarech nového starého kamaráda (22 let stará Wolfinka - Golfinka se již na cestu do Chorvatska necítila)...tak jsem i já zjistila, že porovnávání aut je docela zajímavé téma a po náhodném shlédnutí jednoho dílu Autosalonu jsem tomuto pořadu propadla a většinou si ho nenechám ujít. Ti borci (krom M.) jsou skutečně skvělí svérázové a jejich hlášky mě prostě baví. ()

HouseMK 

všechny recenze uživatele

Koukám na zdejší komentáře a jsou už značně zastaralé (Jitka Čvančarová už bohužel chybí) - to se není čemu divit, když pořad bězí už pět let a často se mění formát a moderátoři. V tuto chvíli tu máme oproti minulu sekci "expertů", kteří opravdu autům rozumí a pak sekci "herců a moderátorů" kteří se snaží pořad oživit a dát mu nadhled a laické vnímání aut a všeho kolem nich. Osobně mám radši tu odbornou sekci, která je zároveň vtipnější (můj oblíbený expert Pepa :-D). Shrnuto - na naše poměry podle mě zatím nejlepší magazín o autech, ačkoli konkurence (AMStyl a AutoMag) se dotahují. Nesrovnávat s Top Gearem. P.S.: Chápu, že se to někomu nelíbí, protože "nemá rád auta". Tak na to proboha nekoukejte! ;-) ()

Reklama

dwyane 

všechny recenze uživatele

Autosalon je celkem fajn pořad, když výjde díl s dobrýma kárama a menší prostor je věnován slabším ,,expertům,, na auta. Jen se pro mě jedná vždy jen o záležitost, na kterou se kouknu, když na pořad náhodou trefím v televizi. Rozhodně si nedávám upomínku, abych nezmeškal díl a ani se na jednotlivé epizody nedívám zpětně na internetu. Což je veliký rozdíl, oproti například Top Gearu. Ano, srovnání asi není v tomto případě na místě, ale...Obojí je pořad o automobilech, není to už jen osekaná verze založená čistě na testování aut, tak proč je trochu nesrovnat. Top Gear má sílu v moderátorech, penězích a nápadech. To ale nemusí být problém pro Autosalon. Větší prostor bych věnoval nápadům na vtipné testování a různým úkolům spojeným s cestováním po ČR. Ze stran obsazení vidím veliké mínus ve Františkovi (není mu rozumět) a Radkovi (většího suchara už snad vybrat nemohli). Naštěstí to dohání Pepa, který je sice tak trochu svéráz, ale aspoň je vtipný (ale pořád odborný). Je co zlepšovat, 4 hvězdy pak nebudou problém, ale 5 asi nikdy nezíská. ()

Aress 

všechny recenze uživatele

neskutecne trapna ceska, napodobenina genialniho poradu Top Gear, coz neni ta nejvetsi slabota, nejvetsi slabota je, ze si na to najali neskutecne trapne herce, kteri neumeji ani hrat a mezi mini je jen par trapnejch dedku a ti jedini neco vedi o autech, ale jsou neskutecne a neuveritelne trapni, proc jen nezustali u normalnich recenzi aut, proc musi napodobovat nekoho ?????!!!!!! .......... ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Kdybychom byli stále za Železnou oponou a tím pádem nemohli srovnávat s přímou konkurencí tohoto publicisticko-zábavného auto-žánru, asi by se dal primácký Autosalón s přivřením obou očí zhlédnout, ovšem vedle všech těch Top Gearů či slovenské Garáže.tv a řidičské ikony jménem Rosťa Chvala se jasně ukazuje, že na Primě o autech točí jen nýmandi bez charismatu a řidičských dovedností...a hlavně ten jejich humor je maximálně trapný... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama