Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

Houbos 

všechny recenze uživatele

Pořad se spoustou nadupaných supersportů a car fanatic se nudí a nevěřícně žasne? Cílovka bude jinde. Jako malí jsme zbožňovali kartičky s parametry aut. To s větším zrychlením a maximálkou bylo lepší. Pro děti, ne pro širokou veřejnost a už vůbec pro příznivce světa rychlých kol. Co si myslet o lidech, kteří ve výkonném autě zkouší pálit gumu doughnuty, neřízenými smyky a podobnými projevy malomyslnosti, že… Dále si moterátoři v prvním dílu poměřovali kdo má vyšší top speed. Podle tachometrů. Kdo měl vyšší, byl větší *******. Oh, boy… Ještě si vzpomínám na promo video. Otázka "Proč se diváci mají těšit na americkou verzi Top Gear"? Velká hlava moderátora: "Americká automovilová historie byla vždy o zábavě a odlišná od zbytku světa, máme tu spoustu skvělých aut, a ta si zaslouží vlastní pořad." Italská jako americká, to je globalizace. Edit: 3. díl se povedl a splnil co nasliboval v teaseru, přidávám hvězdičku. ()

Tommy.D 

všechny recenze uživatele

Není to až takové peklo, jak tu spousta lidí tvrdí. Samozřejmě, že Top Gear je jen jeden a nikdy se mu nic podobného rovnat nemůže, ale pokud se na TG US koukám jako na Automoto Revue, pak je to občas celkem i sranda. Jediný schopný z té slavné trojky je jen Tanner, který to víceméně táhne (a kvůli kterému se na to dá koukat). Dost mi ale vadí americký syndrom "most powerful / demanding / dangerous / whatever in the world", kde "world" přirozeně znamená USA. Každopádně jako filler, než vyjde nová řada Top Gearu, dobrý. ()

Reklama

Dragiii 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv o dost zaostává za britskou verzí tohoto skvělého pořadu, stále se jedná o kvalitní počin, který v žádném případě nezasluhuje tak nízké celkové hodnocení. Jistěže, Američané nesahají britskému triu ani po kotníky, ale nutno říct, že nasadili laťku velmi vysoko. I tak se ale americká verze řadí mezi kvalitnější motoristické pořady a podprůměrné hodnocení si rozhodně nezaslouží. ()

hiding 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezáživné nevtipné a americké takže asi tak nanejvýš ta jedna hvězda Trošku bych to přirovnal k Červenému Trpaslíku USA = anglický(originál) = výtečný Americké napodobení = odpad ()

mine.slayer 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že taková automobilová velmoc jako je USA také chtěla mít svůj Top Gear, já to beru jako poctu tomu Britskému a říkám, nemá se za co stydět. Nabušený auta a ty chlápkové také nejsou úplní tupci, myslím jste zbytečně přísní. Dávám tři hvězdy za jisté plagyátorství, ale je to koukatelný pořad. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama