Reklama

Reklama

Jack Hunter: Nebeská hvězda

(TV film)
  • USA Jack Hunter and the Star of Heaven (více)

Obsahy(1)

Dobrodruh Jack Hunter se dozvěděl, že nebeská hvězda by mohla být ukryta v Turecku. Vydává se tedy do horského kláštera, v patách mu ale je prohnaný Litman, který se o poklad také zajímá. Osud celé výpravy visí na vlásku. Litman se ve svém honu nezastaví před ničím - ani před vraždou! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (32)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Stejně jako první a druhý díl, i tenhle je ukázkovým případem filmu za dvě hvězdy - není to nic, co by mě znechucovalo nebo uráželo, ale taky to není nic, co bych toužil vidět znovu. Vizuální efekty opět na úrovni nějakého středoškolského projektu z devadesátek (zvlášť lávový závěr se blížil odpadu). A romantická linka napříč trilogií byla podobně naivní. ()

Lukyn_CZ 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si vsechny tri dily hned zasebou a musim rict ze se me cely pribeh libil. Schopnej scenarista by z toho udelal jeden film, pripadne dva. Ale tri jsou opravdu moc. V prvni casti jsem se musel srovnat s tim, ze se nekoukam na Indyho, Flynna, Bena Gatese apod.. ale je to dalsi postava, tak proc ji hned odsuzovat :) Jak uz jsem rekl, filmy se libily a davam ***. ()

Reklama

Renie42 

všechny recenze uživatele

Třetí závěrečná série Jacka Huntera se zdála o něco lepší než ty dva. Myslím, že by to stačilo vše dát do jednoho filmu. Některé skutečnosti mi tam vyloženě vadili, viz boj Jacka s Litmanem, který ač s prostřelenou nohou byl silnější než Jack, někteří lidé šli odstranit po jednom střelení a padouch Litman se držel až do konce. Možná by stačilo vidět jen tenhle film a ostatní by se tak dalo vše dohromady. Také kýč, ale s vědomím bez pokračování, to byla vlastně zábava. ()

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na něco takového si vždycky kladu otázku, kde se bere vůle něco takového tvořit. U Jacka Huntera ale vůle zjevně nechybí a tak autoři práskají jeden filmový zážitek za druhým. Po předchozím díle, na který jsem širou náhodou narazila jednoho večera v televizi a ze kterého jsem byla natolik paralyzovaná že jsem ho prostě musela dokoukat, už jsem tudletu "hunterovku" vnímala lépe, takže dávám 1*, ale je to vo fous (v podstatě nemohu najít nic, v čem by to oproti tomu minulému dílu "zaostávalo" - jen ta opakovaná hrůza už asi není takovou hrůzou - což jen potvrzuje, že zvyknout se dá skutečně na všechno). ..... ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

děj filmu budete asi vnímat tak,jako byste četli paperbackový román a už hodně otřepaný.Neurazí nemá velkou hodnotu ale je něčím málo zajímavý a proto ho dokoukáte až do konce.Sergei ale byl ve své roli očividně otrávený,Kvitovala jsem s povděkem že není přecpaný různými digitálními efekty.Jen přiměřeně.Proto tolik hvězd ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Když se Jack (Ivan Sergei) vrhne na Litmana (Thure Riefenstein), dá mu dvě rány pěstí a nakonec napřáhne levačkou, přesto však v dalším záběru udeří pravačkou. (JackBurda)

Reklama

Reklama