Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Doporučuji sledovat všelijaké fandovské sestřihy, ty se s přehledem vyšplhají i na čtyři hvězdy, jinak zůstávám u dvou, za slušně hláškující porotu a občas zábavnou hvězdnou pěchotu (aneb nad cizím neštěstím se člověk pobaví nejvíc). Na televizi slušný standart, ale je mi silně protivná forma plná záběrů na uslzená očička a vesměs nezajímavě se prezentující soutěžící (nemluvím jen o zpěvu). ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Tohle je celkem tvrdý oříšek hodnotit. Na jednu stranu je to šílenej odpad první třídy a na druhou stranu je to skvělej pořad, který mě baví sledovat. Zkusím to tu vysvětlit. Česko Slovenské SuperStar jsem se sám zúčastnil (zpívám už odmalička a SuperStar jsem vždy hodlal zkusit). V televizi běžely upoutávky, ať příjdeme na casting a možná polovina lidí, co tam byli, si myslela, že půjde před porotu ve složení Hejma / Rolins / Jandová / Habera. Ale kdepak. Na castingu v Praze nás bylo 5 500 a všichni museli jít nejprve k předporotám, což pro nás byli úplně neznámí lidé, dodneška nevím, kdo mě to tam hodnotil - a pouhých 200, VČETNĚ hvězdné pěchoty teprve zpívali před hlavní porotou. Asi si neumíte představit jak je strašně těžké se k té hlavní porotě dostat, já myslím, že je to vůbec nejtěžší úkol v soutěži a musím říct, že než se dostanete k porotě, není to VŮBEC o zpěvu. Musíte zaujmout, být televizní typ, co největší exot a můžete zpívat jakkoli a vyhodí Vás se slovy ''Jste moc mladý/á'' nebo ''Jste moc dobrý/á''. No a potom to není o zpěvu vlastně ani když pro Vás hlasují diváci, protože když se líbí puberťačkám nějakej kluk, může zpívat jak chce a oni mu hlasy pošlou stejně tak i tak. Je to přeci jasně vidět, nadprůměrní holky vypadávají a podprůměrní kluci se drží jen díky vzhledu a podpory puberťaček. Myslím, že tu soutěž nemá šanci vyhrát holka, vždycky to tak vlastně bylo kromě Langerové. Ale teď k pořadu - i když Vám potom v pořadu líčej trochu něco jiného, tak v televizi se na to kouká fakt pěkně, myslím, že pár talentů tam určitě je, co se týče zábavy, tak nemám výhrady, líbí se mi i moderování - myslím, že Mareš a Banášová se k sobě parádně hodí, i když někdy si pár trapností neodpustí... Možná je trochu pravda, že porota to občas přehání, ale jinak mi jsou taky sympatičtí. Ale hold jsem ten pořad už trochu prokouknul a mám na něj úplně trochu jiný názor. Oni z toho chtějí prostě jen prachy a sledovanost. Krom toho, 90% soutěžících se bohužel v showbussinesu stejně neuchytí. Ale jak jsem řekl, v televizi se na to kouká fakt pěkně, ale vyšší hodnocení dávat určitě nebudu. Navíc se srovnáním s první řadou z roku 2004 je tohle stále trochu slabší. ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Najskôr som chcel dať dve hviezdičky za tie prešľapy porotcov na castingoch. Neskôr, keď už zostali len tí, čo vedeli ako tak spievať, som chcel dať tri, ale keď som si v posledných pár kolách uvedomil, že celá táto záležitosť je len prestávkou medzi reklamami, vrátil som sa k dvom. A to som ešte dosť zhovievavý, lebo do hodnotenia nerátam všetky škandály o machináciách s hlasmi a 12 ročné žaby so zaslzavenými očami, ktorým sa zrútil svet, keď vypadol Šmajda. ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle soutěž jsem víceméně přehlížel a před pár dny měl o ní dobrou debatu s kámošem, tak jsem si řekl, že se mrknu, jak na mě bude tahle (poslední? snad ano!) řada působit. Píšu to nerad, ale výsledek předčil má očekávání. Naprosto vyumělkovaný svět, žijící sám pro sebe (a v hlavách uječených patnáctiletých holek) a pak také pro reklamní pauzy, aby vyrobil lidi (jednu, max. dvě světlé výjímky v roce 2004 opravdu nepočítám), kteří, kdo ví, na to jdou opačně, ze začátku o nich ví celý národ, aby pak za půl roku skončili někde na krajských plesech či v muzikálech. Řadových. Kdyby Dara ukázala prsa, bylo by to větší vzrůšo, porota taky celkem válí, odhaduje, kdo vypadne a vůbec neví proč. O moderátorech nemluvě, větší šeď aby člověk pohledal. Co mě na tom ovšem nejvíce zaráží, je to, že tahle šaškárna zaujme i lidi s nadprůměrným IQ. Ne zaráží, oprava - hodně děsí. ()

Vyrida odpad!

všechny recenze uživatele

Pěvecké soutěže moc nemusím kór když se jedná o popový žánr. Celá ta soutěž je postavená podle jedné šablony, se kterou se nedá už nic moc tvořit. Je pravda, že nyní se to rozrostlo o dvě státní televize, ale to je taky jediný a chudý nápad, který se od ostatních sérií liší. Koukl jsem na jednu a ani nevím jestli celou epizodu a už se k tomu nevrátil, odpad. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama