Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Jan Kraus je obrovsky tahak a tim, ze ho Prima ziskala, udelala to nejvetsi terno! Divam se jen kvuli nemu, protoze se jeho nezmerny vtip a inteligence muze projevit zase trosku jinak nez u cervene pohovky. Jaro Slavik je taky vcelku koukatelny a kdyz ho srovnam s narcisem Haberou, je to uplne jina liga. Takze muzska cast poroty mi sedi, problem mam s Luckou Bilou. Je moc rozjivena a urvana, precitlivela a prehnane srdecna. Ostatne jako vzdycky, ale nikdy jsem na ni nemusela koukat tak dlouho, protoze vetsinou zacala brzo zpivat nebo si jen v rychlosti prevzala cenu. Tady trpim! Ovsem kluci ze zakulisi mi to vynahrazuji. Slusne se snazi kopirovat Anta a Deca a ackoli jejich velikosti nikdy nedosahnou, s vycpelym Maresem se to neda vubec srovnavat. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Pre mňa šok. Šok v tom, že sa práve na obrazovkách Primy a Jojky objavil nádejný projekt, ktorý nebol nimi pochovaný. Tieto televízie sa totiž nechali inšpirovať (znamená celé to prevzali) veľmi populárnou a podľa mňa najkvalitnejšou TV Show zo všetkých celosvetových programov o talentoch- Britain's Got Talent ;či už je tu spoločná dvojica zladených moderátorov (veľký to pokrok- doteraz som mal pocit, že nutnosť mať na poste moderátora ženu i muža je nejakým spôsobom zakotvené v slovenskej ústave), technické spracovanie jednotlivých príbehov súťažiacich, alebo sympatická porota zložená z "typov", ktorí týmito "typmi" sú a nemusia sa na nič hrať (o tom, že Lucka Bílá je naozaj jedna maximálne citlivá a priateľská osoba, som sa presvedčil aj na tohtoročnom Červeníckom festivale). Celý úvodný diel potom pôsobil veľkolepo, dal najavo, že nás čaká čosi epické a mal úroveň. Zatiaľ ešte nehodnotím, ale je to na veľmi dobrej ceste k slušnému hodnoteniu. Po skončení show: Kvalitu si talent udržal. Krajšie tri hviezdičky, alebo 70%. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ako u všetkých súťaží tohto typu je najlepšou fázou tá úvodná a nie finále. Prichádzajú ľudia o ktorých nič neviete, neviete čo čakať a môžu ohúriť, alebo pobaviť svojou trápnosťou. Druhé a neviem aké kolo je už len opakovaním toho istého bez spomínaného efektu prekvapenia. Najviac mi vždy vadilo to, že sa to volá Česko Slovensko má talent a chodili tam uzbekistánskí žongléri a spol. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Prima poráží naprosto ve všem svého konkurenta Novu. Britskou verzi moc nesleduji, ale myslím si, že jsou porotci vybráni dobře, stejně jako Prachař s Rauschem roznesli Mareše. Vtipné scénky a není to v TV tak přesyceno jako u Talentmanie. Prozatím se naprosto bavím. Počkám si do konce a možná zvednu hodnocení. ()

zlabus

všechny recenze uživatele

Hodnotit nebudu, ale za jeden viděný díl (myslím, že byl v pořadí třetí) veliký palec nahoru. Ve srovnání s nováckou Talentmánií jasně a s přehledem několik koňských délek vítězí Prima. Myslím, že na nově se už teď múžou zlehka obávat podobného průseru, jakým byl Big Brother. Prima pořad koncipovala šíleně svěže, využila neokoukaných moderátorů, zábavné poroty a HLAVNĚ (narozdíl od novy) se nesnaží útočit na slzné kanálky televizních diváků (ještě jednou uvidím plakat Trošku tak budu zvracet ), nebo aspoň zatím ne. Za to veliké díky. Každopádně jsem zvědav, jak to půjde dál. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama