Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Lepší než konkurenční pořad, ale opravdu jen o malý chloupek. Oba tyto pořady jsou zbytečné a postradatelné, ale já je celkem můžu. Mám rád když se objeví někdo kdo něco umí a stojí to za to... Jako pedagog si ale myslím, že malé děti by nikdy neměli vidět nějakého blbce žonglovat s motorovkami a td... Ten byl sice na nově, ale jen jsem chtěl říct, že ne každý kdo jim příjde na kasting by měl jít bezhlavě do televize... ()

kajas 

všechny recenze uživatele

V neděli večer jsem nepřepínala a vyhrála u mě Nova. Druhý den (30.8.2010) jsem ale díky internetu měla možnost vidět konkurenční pořad a vítězem na plné čáře je u mě televize Prima. Výborná porota a hlavně fantastičtí moderátoři udělali své. Paráda. S vítězi celé show jsem spokojená, ač jsem takový výsledek nečekala. ()

Reklama

Katullka 

všechny recenze uživatele

Musím dát poměrně vyšší hodnocení naproti konkurenční novácké Talentmanii. Nejen, že na nás nekouká okoukaný Mareš a je zde obměněn starým dobrým Rauschem a relativně novou tváří Jakubem Prachařem, ale hlavně se nesnaží udělat z člověka jen z principu tvora hloupého a má tento pořad alespoň nějakou důstojnost. Je pravda, že plačící Bílá není výhra, natož tak relativně arogantní Kraus, ale stále to má na vrh než už zmíněná capina. Že by to však byl pořad, který mám zapsán v denním programu, to tak opravdu není. ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

To hlavní co mě tady irituje jsou situace, kdy si dovolí na pódium pustit někoho, kdo to nemá v hlavně 100% v pořádku a navíc je postarší a od diváků sklidí pískot. To je prostě nevkus nevkusu, ale jinak velice svěží. Jan Kraus je borec a dvojice moderátorů je nesmírně sympatická. Uvidím, jak se to bude vyvíjet dál, ale zatím to vypadá na jasné vítězství PRIMY. (70%) ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Show v některých chvílích dost pokulhává, někteří účinkující ze sebe rádi dělají veřejně blbce, takže nejen že "Česko Slovensko má talent", ale taky "Česko i Slovensko má plno blbců". Ale rozhodně se našlo pár výjímečných účinkujících, co skutečně mají obrovský talent, tak snad se v Čechách ukáže něco nového a zajímavého. Soutěžení Primy a Novy (Talent mánia) je dost ubohé. Talent (a Prima) má plus za to, že jako moderátoři byl Prachař a Pyco Rausch, co nejsou nudní a nemají trapné kecy (jako na Nově Mareš). A nebýt v porotě Kraus, asi bych to ani jednou nezapla. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama