Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina lidí se nachází na lodi uprostřed bermudského trojúhelníku. Když se dostane časovou branou do hluboké minulosti, naráží až na svět plný dinosaurů. Tito lidé ale nejsou na ostrově jediní a tak se zde setkají s pilotem letadla z druhé světové války nebo s posádkou německé ponorky. Jejich snahou je dostat se z ostrova, kde jsou kvůli prehistorickým zvířatům v ohrožení. Musí se jim nějak podařit vyrobit si pohonné látky a to, zda jejich počínání bude mít úspěch, záleží jen na štěstí. (Terva)

(více)

Recenze (47)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Caprona, mýtický ostrov z Burroughsovej knižnej trilógie sa dočkal dvoch ( pre mňa ) kultových filmových spracovaní. A to THE LAND THAT TIME FORGOT a THE PEOPLE THAT TIME FORGOT z rokov 1975 a 1977. Išlo o viac ako vydarené dobové spektákle s krásnymi trikmi zo starej školy a neskonale dobrodružným dejom. Štúdio The Asylum sa rozhodlo, že teda vykradnú ďalšiu klasiku a spravia ďalší trápny mockbuster. Lenže, aby sa im podarilo stvoriť ďalšiu sr@čku, tak to by museli urobiť niečo, čo robili dovtedy. Pretože tento ich ´´hit´´ je epic, jak režijne tak príbehovo a pritom nepostráda určité napätie a romantiku. Toto je možno výnimka potvrdzujúca pravidlo, ale výnimka rozprávkovo zábavná. SAMOZREJME V RÁMCI THE ASYLUM! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

A tak dalo se na podívat. Dinosauři sice vypadají hrozně, ale oceňuju, že Asylum konečně dokázala natočit i nějaký film, který má alespoň trochu zajímavý děj. Tenhle dobrodružný film mě místy docela pobavil a kupodivu jsem jej dokoukal do konce. Takže za snahu dávám 3/10. Když už nic jiného, tak tu jsou k vidění alespoň dvě pěkné ženské .... ()

Reklama

woody.birch 

všechny recenze uživatele

Na průměrnou produkci od The Asylum je to docela slušná úroveň ;-). Kdyby to měl být jen "obyčejný dobrodružný film na sobotní odpoledne", tak bych tomu dal i o hvězdičku víc. Jiné filmy kromě hvězdného obsazení a speciálních efektů nemají o moc víc co nabídnout. Jenže tohle je další zprznění (existuje ještě nejméně jedno výstižnější slovo) knihy od E.R.Burroughse. Probůh! Proč se všichni pokoušejí původní náměty podle E.R.B. vylepšovat? ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Pamatujete utřinose C. Thomase Howella? Jo,jo, to on se kamarádíval s E.T. mimozemšťanem, formoval se po boku Patricka Swayzeho do partyzánských oddílů (Rudý úsvit), společně s tehdejším výkvětem nastupující generace (Estevez, Lowe, Dillon, Cruise aj.) rebeloval v Coppolově Ztracencích nebo zastavoval vraždícímu stopaři Rutgeru Hauerovi. Našlápnuto měl jako málo kdo. No a teď ho vcucávávají časové brány a honí špatně udělaní dinosauři. Úsměvné dialogy, amatérské triky, Tyranosaurus vystřižený z ABC, posádka německé ponorky, bermudský trojúhelník, pilot z druhé světové války….učebnicový příklad filmového žánru zvaného též „akční fantasy béčko“. Takže vyloženě nic proti. Jsou večery, kdy není trocha té „druhé“ filmařiny na škodu, ale jenom aby jste nebyli překvapení :D ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná oddechovka o zapomenutém ostrově, na kterém se díky díře v času potkává partička ze současnosti třeba s vojáky z druhé světové války nebo s vyhládlými dinosaury. Zápletka není úplně blbá, její zpracování bohužel ano. Triky jsou neumětelské, herecké výkony hodně slabé. Jedna hvězdička je za snahu, druhá za vcelku příjemnou hudbu. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu z roku 1918 od Edgara Rice Burrounghse. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v parku Griffith v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama