Reklama

Reklama

Deset důvodů, proč tě nenávidím

(seriál)
  • USA 10 Things I Hate About You
USA, 2009, 20x22 min

Obsahy(1)

Seriál byl natočen podle námětu stejnojmenného filmu z roku 1999. Dvě povahově naprosto odlišné sestry zažívají milostné eskapády na střední škole. Mladší, naivní a krásná Bianca touží být populární, proto se začne kamarádit s Chastity, nejoblíbenější dívkou ze školy, která je také vedoucí roztleskávaček, mezi něž by se Bianca také chtěla dostat. Chastity Biancu ale jenom využívá, dělá si z ní otroka a místo slíbeného místa roztleskávaček se Bianca stává maskotem. Bianca se ale jen tak nevzdá...
Starší sestra Kat je tvrdohlavá a arogantní. Lidé na škole z ní mají strach, proto nemá žádné přátele, což jí očividně nevadí. Jediné, co jí zajímá, je zachránit svět a být ve všem nejlepší. Dívky mají otce, gynekologa, který si neumí představit, že by jedna z nich měla kluka. Dcerám dá podmínku… když nebude starší dcera Kat randit (ta se ovšem o nějaké to randění vůbec nezajímá), nemůže randit ani Bianca. To Biancu samozřejmě naštve, protože není jakákoliv šance, že by se Kat začala zajímat o kluky. Na každého ale jednou dojde… (ČSFD)

(více)

Recenze (37)

Botič 

všechny recenze uživatele

Dámy a Pánové vítejte prosím v dívčím seriálovém Jurském parku, kde (který) přežijí jen ti nejsilnější. Herecky odpadová záležitost, jež držící na svých bedrech pouze Ethan Peck. 10 Things I hate about you je neskutečnou seriálovou volovinou, kterou přes to všechno stejně žeru. Zvrhlé, zvrhlé opravdu zvrhlé :o) ()

lucieK 

všechny recenze uživatele

Nedokážu pochopit, proč z jednoho z mých nejoblínenějších filmů udělali takovou sračku. Obsazení herců že je skvělé? Já nevidím ani jednoho kvalitního herce. Lindsey Shaw mnohonásobně převyšuje ostatní, ale že by byla dobrá, tak to se říct nedá. Ono to taky není žádné umění převýšit ostatní, když někteří z nich působí na Disney channelu. Vůbec nejhorší je, že seriál nepřináší nic nového a jen tupě kopíruje film. Po pěti díléch můžu s klidem prohlásit, že dál už se dívat nebudu. ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

ABLABLABLA má úplnú pravdu, seriál pre násťročné pubertiačky. Nemohla som ju v tom nechať samú, tak tri hviezdy odo mňa. Pre Ethana, za charizmatického Patricka a neskutočný sexy hlas. Pre Suzy za pani riaditeľku, ktorá dávala riadne hlášky. No a poslednú Chrisovi za jednoduchého Joeyho, ktorý bol tak mimo až ma bavil. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

No na kouzlo filmu (mého oblíbeného), to nemá... ale i přes to se na to kouká docela hezky... Lindsey Shaw mě okouzlila... nevím jestli je to jen tím, že hraje Kat (kterou jsem chtěla být. když mi bylo náct) nebo jejím osobním kouzlem... musím říct, že obsazení se povedlo... Patric mi byl ze začátku nesympatický, protože nahradit Heathe Ledgera je úkol opravdu nelehký, ale musím přiznat, že od chvíle, kdy poprvé políbí Kat si mě naprosto získal a ten jeho hlas... Jeden z celkem neškodných a těch lepších teenage seriálů... Kdybych neviděla původní film, šla bych asi ještě o * výš... ()

Dharter odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud Lindsey Shaw je bad girl, tak já jsem Vznešený Vůdce Árjamehr Ing.; Ph.D., a ona je mojí princeznou. No zkrátka, neakceptovatelné, tenhle brak. V tomto primitivním seriálu jsou všechny postavy ztvárněné jinými herci, nežli ve filmu. Jenom otec sester zůstal stejný. Nevidím žádný smysl pro existenci této prosazované primitivity. Neguju tento jurský park, ze kterého jsem naštěstí úspěšně utekl! ❌ ()

Galerie (53)

Zajímavosti (2)

  • Larry Miller si v seriálu zopakoval svou roli z původního filmu. (sluppka)

Reklama

Reklama