Reklama

Reklama

Polojasno

  • USA Partly Cloudy
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 2009, 6 min

Každý ví, že děti nosí čápi, ale odkud je berou? Odpověď se nachází ve stratosféře, kde oblační lidé tvoří děti z mraků a oživují je. Gus, osamělý a nestálý šedý oblak, je mistrem ve vytváření „nebezpečných“ dětí. Malí krokodýli, ježury, beránci a další – Gusova milovaná stvoření jsou umělecká díla, ale jeho věrný doručovací čáp Peck si s nimi užije své. Gusova stvoření jsou stále „problémovější“ a Peckova práce je tak stále těžší a těžší. Jak si jen dokáže poradit současně se svým nebezpečným nákladem i se vznětlivou náladou svého přítele? (HBO Europe)

(více)

Recenze (298)

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Animace velice pěkná, ale to bylo pro mě asi tak vše. Není větší zázrak, když miminko vznikne z lásky mezi mužem a ženou a roste mamince v bříšku devět měsíců než když ho během jediné sekundy uplácá nějaký mrak, podobně jako štěňátko, koťátko, či třeba žraločátko? Podle mě tato animovaná groteska děti dost podceňuje (dospělé ještě víc) - proto se mi nelíbila a nebudu ji ani pouštět svým dětem. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Možná je to jednoduché, infantilní, trapné a bůhvíco ještě, ale na druhou stranu je to nápadité (co dělá mrak, když brečí - jasně, začne pršet) a tak nádherně udělané, že ty čtyři prostě dát musím. Pixar má lepší kraťasy (můj nejoblíbenější je ten kapelnický promítaný před Rattatouille), ale tohle je tak roztomilé... Jojo, čtyři a právem. ()

Reklama

closed.eye 

všechny recenze uživatele

Pro svěže nápaditý krat'ásky od Pixaru mám slabost odjakživa, ale toto byla láska na první pohled, Partly cloudy miluju! Dílko MOC milý, roztomilý, přitom nikoliv blbý :-). Chudáček mráček se tak urputně snaží a čáp je tak dojemně obětavej :-D... Btw, pixarovský pojetí vtělení "Stvořitele" je mi fakt milejší než představa čehosi děsivě mocnýho kdesi nade mnou :-D. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Moja úplne najobľúbenejšia krátkometrážna pixarovka. Fenomenálny nápad krížený s perfektným príbehom, ktorý je rovnako vtipný ako smutný a dojímavý zároveň. A má v sebe niečo hlbšie, určitým spôsobom moralizuje, je to však nevtieravé a krásne, nielen po stránke animácie. Long live the Pixar! (100%) ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Uz nikdy vice takovyhle vtipy, zmateni skunkem pripraveni na Podmorske dobrodruzstvi 3D a oni tam hodej toto, asi tri minuty sme se hadali, ze sem vsechny zavedl do blbyho salu na jinej film, dalsi dve minuty jsem zjistoval informace od nevrleho okoli, jestli jsme spravne na tech rybickach a chaluhach. Nakonec to bylo mozna lepsi nez ty tancujici tuleni. [6.5/10 leden 2010] ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • V některých kinech promítáno před Up (2009). (HellFire)

Reklama

Reklama