Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

BuryGol odpad!

všechny recenze uživatele

Tak z tohohle pořadu mam vředy ještě dneska. 10 let starý rádobyvtipný videoklipy (převážně z Ruska), kterejm se v sále kdovíproč všichni smáli. Jako třešnička na už tak zkaženym dortu byl Hrubeš, kterej podle mě vůbec nevěděl a jeho styl bylo něco strašnýho. Toho bych nenechal moderovat country večer v Horní Dolní, natož cokoli v televizi. Fujtajbl! ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních tele výdobytků konzumní post-listopadové společnosti první poloviny 90. let patří neodmyslitelně k tomu, u čeho jsem jako malý prďola vyrůstal a v době, kdy jsme neměli internet, natož pak YouTube, to byl jediný způsob, jak se kouknout na epic fail držkopády, kočku na skateboardu nebo rodinné trapasy. ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Pořad po mnoha letech vrátili na obrazovku a nestačím se divit, kam až může spadnout ucházející humorný pořad, na který jsem se za mlada i ráda dívala. Vedle Eduarda Hrubeše přibrali na moderátorskou pozici Veroniku Žilkovou, která má být takovou humornou vložkou a dělat ze sebe totálního idiota. Do toho se nedočkáme žádných nových videí, nýbrž těch starých, ještě točených na ruční kameru. Tři hvězdy dávám za originální pořad z roku 1999. Ten z roku 2010 si zaslouží tak jednu hvězdu. ()

Mukunda 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že zvláště někteří jsou k tomuto pořadu až příliš přísní. V dobách, kdy to běželo, jsem byl malé dítko a ptákovinám, které vesměs zahrnovaly pády a nebo domácí zvířata, jsem se smál. Samozřejmě že časem to začalo být úmorné a i u nás doma došlo na moment, kdy se televize najednou nezapnula. A ano, směšný byl i Eduard Hrubeš a ten klip se smějícími se lidmi. A hovořit o tom humoru, že je trapný, je liché - protože drtivá většina humoru obsahuje buď neštěstí jiných, nebo sex, nebo fekálie či politiku. I ve společnosti se přátelé nejspíše zasmějí při vzpomínkách na to, co se jim přihodilo za nehodu. A pak, v rámci toho, co humor nabízí, si tento pořad vedl docela dobře. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pořad, který běžel mnohem dýl než od roku 1999. Na rozdíl od Natočto si to drželo úrověn a nesnažilo se dělat tam blbosti a nechutnosti jako Rychlý, Hrubeš byl mnohem kultivovanější a nesnažil se dělat zbytečné vtipy. Sice postupně se tam taky něco objevovalo, ale pořád v únosné rovině. Za těch x let se pořad téměř nezměnil a jel si svojí lajnu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama