Reklama

Reklama

Film Časy se mění, vypráví životní příběh německého rappera Bushida. Mladý Bushido (Anis) je drogový dealer, nedokončil školu a prochází cestou plnou násilí, bolesti a problémů až k vytoužené slávě. (terrorclip)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

Reanimated 

všechny recenze uživatele

Tenhle příběh o přistěhovaci a jeho boji o přežití v nelitostném štrýtu rozhodně nepřínáší nic, co bychom od podobných, biograficky laděných snímků předem nečekali. Avšak díky údernému podání, kde narativ mixuje Anisovo dospívání s aktuálním turné, nespornému charismatu, kterým Bushido vládne a Edelově perfetkní režii, to vše nekompromisně šlape. Eminem zůstává voSum majlí za čelem pelotonu. Ano, závěrečná katarze a odpouštění působí dost pateticky. Ale koho to zajímá, když do toho zpívá Karel GoD? Re5pekt! PS: Sex na kočičím kožichu FTW! ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Výborně natočený film o Bushidovi. Celý film skvěle zachycuje nejdůležitější události jeho života. Mohu říct, že mě překvapuje, že člověk jako on pozná Karla Gotta a nazpívá s ním song. Závěr filmu je hodně působivý a nakonec 3 songy na závěr. Bushida bych si dokázal představit i jako známého filmového herce, protože svůj příběh zahrál opravdu stylově.. 8/10 = 85% ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi umožnil nahlédnout aspoň trošku pod pokličku německého rapu. Vůbec jsem žádný neznal a jméno Bushido, bylo pro mě naprosto neznámý pojem, což však vzalo záhy za své. Dočkal jsem se poměrně kvalitní hudby a hlavně naprosto věrohodného, místy drsného příběhu, o tom, že každá cesta na vrchol stojí strašně moc námahy a úsilí, což v tomhle případě platí dvojnásob. Ale tím zdaleka nejlepším, byla pro mě určitě poslední, emotivní čtvrthodina a závěrečný koncert v čele s nesrmtelným Kájou Gottem, který si svou německou verzi „Biene Maja“ střihl s neskutečnou chutí a zápalem. Přiznám se, že jsem mu dokonce i maličko záviděl. Wunderbar! ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Bezchybný film ktorý by dramaticky obstál aj keby nešlo o životopis. Pôsobiaci neuveriteľne autenticky, plný emocií a silných scén. Koncert na konci ako highlight celého príbehu je niečo čo si viem pozrieť hocikedy len tak. Srší z toho špinavá dráma ale aj hudobný film, všetko v jednom celistvom balení. Bushida ani moc nepotrebujete poznať, stačí mať ako taký vzťah k rapu a budete spokojní. ()

boul 

všechny recenze uživatele

Tak jak nemusím německej rap, tak tenhle film byl prostě super! Skvěle jsem se u něj zasmál, soundtrack a bushidovy beaty byly parádní a pěkně to na mým basáku tepalo v rytmu německýho rapera, dřívějšího dealera a sprejera. Nikdy jsem o jeho životě nevěděl, tak jsem si pustil film ve kterým nebylo asi všechno, ale celkem mě sním seznámil a mile překvapil. U filmu jsem se vůbec nenudil a v podobném světě jsem i vyrůstal, takže film byl pro mě velkým překvapením a Edelova režie nezklamala.. Tak jak u Biggieho, musím dát 5* a 85% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Graffiti, které se ve filmu objevují, navrhl Fler, jeden z protagonistů filmu. (Mr.Hudson)
  • Nápad na jméno "Bushido" pochází z videohry, kterou Anis hrál. V překladu z japonštiny to znamená "Cesta válečníka". (landsman)

Reklama

Reklama