Reklama

Reklama

Polepšovna mazlíčků

(pořad)

VOD (1)

Obsahy(1)

Přerostl vám problémový pes nebo kočka přes hlavu? Znepříjemňuje život vám i okolí a nevíte, jakou špatnost provede příště? Pošlete vašeho mazlíčka do polepšovny! (oficiální text distributora)

Recenze (44)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Znám (pravděpodobně) originál tohoto pořadu, který běžel před časem na Spektru. Tam to mělo hlavu a patu, dalo by se říct i šťávu, ale tohle je bohužel hodně slabý odvar. Jeden díl má asi 30min., který shrnuje dění několika měsíců, tzn. že se vlastně vůbec nic nedozvíte. Pravdou je, že v podstatě vždy je problém u majitelů psů, nikoliv u zvířat samotných, což tady zmiňuje nejeden člověk. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Lidská blbost nezná hranic. O tom se můžeme přesvědčovat do nekonečna. Když mi začne přerůstat pes přes hlavu, tak s ním půjdu na cvičák, ale nepůjdu s ním do televize, aby všichni viděli jak jsem blbá, že ho nedokážu zvládnout. O různém rozmazlovaní ani nemluvím, co jsem si vychovalo to mám. Na druhou stranu pes vychovává i svého páníčka a dělá to mnohem rafinovanějším způsobem. Teď se vrátím k to mu, co nám servíruje Nova. Je to nezáživný a nudný pořad. Pro mě docela zbytečný. Nic nového se v něm neříká. Když jsem si pořizovala psa, tak jsem si zjistila všechno potřebné o rase a promyslela jsem si všechna pro a proti. Máme voříška, který je ze tři ras (yorkšír, jezevčík, pudl). Je to trošku individualista. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

"Polepšovna mazlíčků" aneb debilita některých majitelů psů. Podobný pořad jako "Já nebo pes!" uváděný na Spektru, s tím rozdílem, že angličané jsou ohledně výchovy psů ještě větší idioti a cvičitelka Victoria má určité rázné charisma, je to tedy v jejím podání zábavnější. "Polepšovna mazlíčků" prezentuje převážně lidi, co by psy snad vůbec neměli mít, nemají na ně čas, případně nevědí, jak se k nim chovat a výsledkem bývá nezvladatelné, agresivní hovado (nebo vystresovaný nerváček). Bohužel není nijak výjimečné takové páníčky a jejich mazlíčky potkávat na ulicích... A pak se člověk může divit, jak jsou pejskaři neoblíbení a lidi se větších psů až hystericky bojí. Tento pořad majitele psů zobrazuje jako nekompetentní a oni sami tomu úspěšně asistují. Mně to hlava nebere, vždyť s trochou péče, pozornosti a důslednosti může být takřka každý pes bezproblémový, není třeba s tím lézt do televize - od čeho jsou cvičáky? Frustrace a nuda, to je můj převažující dojem z "Polepšovny mazlíčků", ale sem tam může pro pejskaře zaznít i užitečná informace... možná, ta paní poradkyně mi totiž přijde dost nejistá. 20% ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Upozorňuji, že jako kynolog jsem zaujatý a samotný pořad považuji za tragédii. Spíš Polepšovna pro páníčky… Zbytečný pořad tvářící se chytře. Některé rady veterinářky jsou opodstatněné, proto ta hvězdička. Tím, že je pořad sestříhaný, tak je jasné, že se vytrácí autentičnost. Pořad hlavně vypovídá o naivitě (slušně řečeno) majitelů: pořídit si argentinskou dogu a chtít od ní, aby na lusknutí prstem poslechla, ale zároveň ji nechat vlčit bez výcviku??? Divit se, že foxteriér skáče po paraglaidistech??? Chodit venčit v podpatcích??? Nechápu, za co dostali majitelé těch čtyřnožců krmivo od sponzora… Srovnatelné s pořadem Psí život . ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem a tudíž hodnotím pouze díl s brazilskou filou, ve kterém byli hlavním problémem, nikoli pes, ale majitelé, kteří nezvládli výchovu (to ostatně platí snad vždycky). Nevím jak v jiných dílech, ale v tomto mi přišla paní "psycholožka" trochu mimo a řekl bych, že majitelům moc/vůbec nepomohla... to např. panové Desenský nebo Dostál (díky HelloNiky za odkaz) by byli jiný kalibr. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama