Reklama

Reklama

Polepšovna mazlíčků

(pořad)

VOD (1)

Obsahy(1)

Přerostl vám problémový pes nebo kočka přes hlavu? Znepříjemňuje život vám i okolí a nevíte, jakou špatnost provede příště? Pošlete vašeho mazlíčka do polepšovny! (oficiální text distributora)

Recenze (44)

SkyLukey odpad!

všechny recenze uživatele

Spíše polepšovna páničků. Doslova mě iritují lidé, co si myslí, že mají zhovadilé zvíře, které není schopné se naučit základním životním návykům. Ve skutečnosti je to šaškárna lidí, kteří jsou vlastně sami neschopní naučit mazlíčka základním povelům. Český seriál Polepšovna mazlíčků je jen českou verzí amerického pořadu. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Lidská blbost nezná hranic. O tom se můžeme přesvědčovat do nekonečna. Když mi začne přerůstat pes přes hlavu, tak s ním půjdu na cvičák, ale nepůjdu s ním do televize, aby všichni viděli jak jsem blbá, že ho nedokážu zvládnout. O různém rozmazlovaní ani nemluvím, co jsem si vychovalo to mám. Na druhou stranu pes vychovává i svého páníčka a dělá to mnohem rafinovanějším způsobem. Teď se vrátím k to mu, co nám servíruje Nova. Je to nezáživný a nudný pořad. Pro mě docela zbytečný. Nic nového se v něm neříká. Když jsem si pořizovala psa, tak jsem si zjistila všechno potřebné o rase a promyslela jsem si všechna pro a proti. Máme voříška, který je ze tři ras (yorkšír, jezevčík, pudl). Je to trošku individualista. ()

Reklama

cinci odpad!

všechny recenze uživatele

To je ale nebetyčná blbost...mělo by to spíš jmenovat polepšovna páníčků, protože když jim pes přeroste přes hlavu, tak je to jejich chyba. Například v jednom díle (v prvním a posledním co jsem viděl) si starší pár pořídil většího psa. Jenže když odcházeli z baráku tak psa zavřeli doma i když měli na první pohled zahradu jako kráva. A pak se diví že se pes doma nudí a žere jim koberec či čo. A pak chěj radi od veterináře...Co takhe zajít se psem občas na cvičák ? 4% ()

R´Hell odpad!

všechny recenze uživatele

Už u pořadu "Buď já nebo pes" jsem se pohoršovala nad tím, jak lidé zanedbávají výchovu svých psů. U Polepšovny mazlíčků je to o to horší, že veterinářka neumí těmto zoufalcům ani pořádně poradit. Rady jsou směšné a zvláště u dílu s výchovou koček mě přímo pobouřily svou absurditou (jsem chovatelka koček). Bohužel nedám ani jednu hvězdičku, protože Polepšovna mazlíčků je špatný pořad a opravdu NEdoporučuji, aby si z něj lidé brali příklad u výchovy svých miláčků. To by jim mohli spíše uškodit než pomoci. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem obdobnej pořad na nějaký satelitní stanici. Ta paní, co převychovávala pejsky byla vážně skvělá, bylo vidět, že rozumí svojí práci. Pak jsem viděla tohle. Hm, dělají si legraci? Tohle je jenom ukázka neschopných lidí a jedný prapodivný ženský, která se snaží být děsná odbornice... No to snad ne... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama