Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

nudlis 

všechny recenze uživatele

Americká Drtivá porážka byla sice asi první, ale i nejtrapnější. Pořád samé "óóóuuu" a "áááuuu", rádoby vtipné přezdívky soutěžících, překážky neustále se upravují a ztěžují. Zajímalo by mně, jestli si to ti dva blbové taky někdy vyzkoušeli. Možná by to dali, ale podle těch keců za úplně nejtrapnější časy. Samozřejmě nesmí chybět americká variace na mechanického býka, bez toho by Amíci nedali ani ránu. A taky nesmí chybět nechutně tlustí přežraní soutěžící, kterých je Amerika plná. Fujtajbl!!! Takže ta jedna hvězda je za pěknou Jill Wagner a za to, že Amíci vyrobili formát soutěže, který pak mohli koupit Britové a obsadit Richardem Hammondem v roli moderátora. ()

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Američani jsou prostě cvoci :-) Když to ale bylo americké, sranda nechyběla, moderátoři byli vtipní (ty přezdívky, které dávají soutěžícím!), ale naopak Angličané z toho udělali děsně vážnou věc, což mě namíchlo. Dřív to byla prostě jen srandička, ale v britském podání takové to: "Jak se cítíte?" "Myslím, že dneska nemají ti druzí šanci, protože já jsem sem přišel, abych vyhrál a mám větší vůli, než oni!" "Peter je naivní, myslím, že on skončí jako první." "Největší hrozbou je pro mě určitě Sue..." bla bla epická hudba a hop na obří koule po anglicku! ()

Reklama

Judy24 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem nejdřív britskou verzi (několikrát), která mě nadchla, už kvůli mému milovanému Richardu Hammondovi. Pak se mi poštěstilo a chytla jsem i tu původní. A je skvělá. Ještě o fous skvělejší, než ta britská, protože je tu o moderátora víc a ti dva si ze studia nahrávají naprosto luxusní vtipy. Miluju ten systém, že každému soutěžícímu hned na začátku najdou důvod, proč je divný a pak na to sází vtipy jeden za druhý. Třeba když tam byla ženská, která tvrdila, že dělá na tajném vládním projektu (Po tom co tvrdě spadla do vody, pronesl jeden John: "Naše agentka zřejmě pracuje pro tajnou agenturu "sí aj au" (CIAu). Smála jsem se ještě půl hodiny...), nebo renesanční chlapík a nebo holka, která před třemi měsící porodila. Je to skvělé, právě proto, že je to tak kruté. Jelikož tam šli všichni dobrovolně, budu se jim já naprosto dobrovolně a spokojeně posmívat. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

899. hodnocený film: Na doporučení mojí Péti jsem se na tenhle zábavně soutěžní pořad kouknul a musím říct, že to bylo rozhodně to lepší, ne-li jedno to z nejlepších, co v tomto žánru můžeme shlédnout. Jistě, Pevnost Boyard a ani Hry bez hranic, to nebyly, ale je to fajn a dá se na to koukat. 3* jsou rozhodně dobrým hodnocením. 3* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V této krásné době, kdy chce každý vydělávat co nejvíce peněz za co nejméně práce, si Drtivá porážka bez problémů najde dost zájemců o účast. Já to však nebudu, neboť mi exekutoři dosud neklepou na dveře a já jsem nikdy nepocítil touhu nechat si nafackovat od nějakého stroje, skákat z výšky na nestabilní plochu, nechat se rozhodit od kluzkých koulí či neustále nekontrolovaně padat do vody. Dokonce v sobě nemám ani dost škodolibosti na to, abych se nějak mimořádně bavil tím, že to právě někdo pořádně schytal. Ale troška škodolibosti se ve mně samozřejmě najde, takže se občas mrknu na lidi nepřirozeně ztrácející stabilitu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama