Reklama

Reklama

Cedulky

(neoficiální název)
  • Austrálie Signs
Krátkometrážní / Romantický / Komedie
Austrálie, 2008, 12 min

Obsahy(1)

Jeden z filmů oceněných roku 2009 v Cannes.
Krátký a jednoduchý film o komunikaci mezi dvěma lidmi z dvou kanceláří přes ulici. Film o tom, že najít lásku nemusí být tak těžké, jak se zdá, a že vaše láska může být jen kousek od vás... (Badmaniak)

Recenze (219)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Asi som z inej planéty. To čo toto bola chujovina. Prečo by som sa mal 12 minút dívať na nejakého žaluďa. A to tento snímok presvedčil Stallona aby angažoval Hughesa do Exp 3. Za a) je to úplne off topic a za b) je to nuda. Herecky slabé (minimálne ten chalan) a režisérsky jednoducé. Nezachytil som tam žiadne zaujímavé zábery. 1* za nápad. A čo na tom ostatný vidia? Skutočne si to zaslúži po päť hviezd? ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Sladké, no totálne naivné predstavenie v príbehu ako z mixu filmu Láska nebeská a klipu piesne od Daniela Powtera Bad Day. Mňa by skôr zaujímalo, ako by to pokračovalo, inak aj celkom zaujímavá reklama vklinená do tohto. Na konci už chýbalo len to klišé skákanie a objatie. Ak toto ocenili, tak vážne pochybujem nad normálnosťou odborníkov, ale keď vidím vysoké medzinárodné hodnotenie na stránke imdb.com, kde to je hodnotené 8.1. a tu na stránke presne po 3000 hodnoteniach 87%, tak mám dojem, že pochybovať nad ľuďmi môžem oprávnene. ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Zbožnujem takéto kraťasy. Výstižné a zo života. Kto z nás mužov toto nikdy nezažil? Opýtať sa? Neopýtať? Ako sa opýtať? Ako sa pri tom tváriť. Film rozpráva ako neverbálna komunikácia (chat) môže prerásť aj do niečoho silnejšieho. Film o tom, že človek v meste nemá byť sám (Elán xDD). Film o tom, že aj do nudnej práce sa dá tešiť, ak tam na vás niekto čaká. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážním filmům dávám šanci proto, že nezaberou příliš mnoho času a často jsou scenáristicky zajímavé. Neočekávám od nich ale nic převratného. To od základů překopaly Cedulky. Takovou emoční mrdu jsem nedostal z desítek jiných filmů a tenhle kraťas mě za dvanáct dokázal rozsekat jako skoro nic jiného, co jsem kdy viděl. 100% ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda romantické filmy ... Nemám ráda romantické scény ve filmech, nemám ráda zamilované lidi ani na ulici ... Takže co mě vlastně přimělo podívat se na tento kraťas? ... Vlastně ani nevím ... Každopádně mě Signs opravdu překvapily! Opravdu krásně a vtipně zpracované. Proti takovým filmům opravdu absolutně vůbec nic nemám, dokonce si myslím, že by se měly točit častějc! ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočený k propagaci značky Scweppess, Patrick Hughes to na svých stránkách sám píše. (Akesha)

Související novinky

Třetí Expendables našli režiséra

Třetí Expendables našli režiséra

26.04.2013

Podle internetových klepů se Sylvester Stallone pokoušel ukecat Mela Gibsona, aby zrežíroval The Expendables 3 a vnesl tak do série ještě víc brutality. To ale nevyšlo. Náhradník zdaleka nemá tak… (více)

Reklama

Reklama