Reklama

Reklama

Máma mezi Marťany

Trailer 3

Lidé vyslali sondu na Mars a zjistili, že kdysi dávno býval na této nehostinné planetě život. Netuší, že hluboko pod povrchem planety život stále existuje a že Marťani právě řeší vážný problém - potřebují někoho schopného a spolehlivého, kdo by zajistil výchovu jejich potomků. A někoho takového právě objevili na planetě Zemi. Je to Milova maminka, která se o chlapce dobře stará. Milo ale bývá drzý, nechce vynášet odpadky a nechce jíst zeleninu. Jednoho večera nemůže usnout, mrzí ho, že byl na mámu ošklivý. Uprostřed noci vstane a jde za ní, aby se jí omluvil. Vzápětí zjistí, že jeho maminku právě unášejí Marťani. Zachytí se podvozku rakety a odlétá s nimi na planetu Mars. S pomocí technické inteligence, pozemšťana jménem Gribble a rebelské marťanské dívky jménem Ki se Milovi podaří najít cestu zpátky ke své mamince. (TV Nova)

(více)

Diskuze

DaveM

DaveM (hodnocení, recenze)

by mě zajímalo co od toho ostatní čekali, že jsou tak kritičtí... ten film musel tvůrcům dát strašnou práci  i přes ty chyby co tam hledáte. Je jednoduchý napsat, že je to hnus, když v tom nic jiného nevidíte... já v tom vidím víc než ,,zmutovaný,, lidi pobíhající po Marsu... film se mi líbil a klidně ho doporučim dál...

Bizzaremifo

Bizzaremifo (hodnocení, recenze)

to je až neuveriteľné s akými úplne opačnými pocitmi, ako väčšina uživateľov, som šiel hodnotiť tento film ... potom čítam komentáre a nechápem, či náhodou nie som z Marsu ja :) ... Mal by som si na to zvyknúť !

Medard

Medard (hodnocení, recenze)

Nechápu proč tolik kritiky směřuje k technické stránce tohoto filmu. Já naopak chválím, že autoři podali lidské postavy relisticky a vyhnuli se přehnané stylizaci (což na druhou stranu kontrastuje s nešťastným designem Marťanů). Naopak co se technické stránky týče, tak film nijak nepokulhává. Motion capturing je zvládnutý dobře a i mimika není na nejhorší úrovni. Co v dnešní době chete brát jako etalon počítačové grafiky? Avatar s rozpočtem půl miliardy dolarů a mnoha studii, které se podílely na jeho tvorbě? Nebo Pixar, který produkuje stylové, nicméně velmi stylizované filmy. Máma mezi marťany na tom není tak špatně, aby se dala zařadit mezi množství narychlo splácaných 3d filmů, které v posledních letech plní kina a DVD.

Sloth26

Sloth26 (hodnocení, recenze)

Už  ztěch obrázjku mi je mdlo.Takovou mámu bych fakt nechtěl mít,co vypadá jak smažka a ještě s vousy.

ivimana

ivimana (hodnocení, recenze)

taky nejsem dítě do 10-ti let a moc se mi to líbilo! Proč ta kritika? Proč chodíte na pohádky do kina? Co čekáte? Asi jste to vy všichni kritizující ještě neviděli.

Bernyz

Bernyz (hodnocení, recenze)

Dnešní návštěvnost v CC Nový Smíchov mluví za vše - za celý den 4x vypnutý sál a když né, tak max. 2 lidi na sále.. :)

Elbarto08

Elbarto08 (hodnocení, recenze)

Hnusnej název. Proč musej pořád točit samé 3D animáky..ano, kvůli prachům

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Máma mezi Marťany tento týden obdržel přístupnost PG - od 10 let (sci-fi action).

JamieSmith

JamieSmith (hodnocení, recenze)

Animace hnusná, postavy vypadají jako středověcí chuďasové z nejubožejší vesnice, jejichž strhané obličeje vypráví příběh plný strádání a utrpení. A souhlas se Santekem, když se chlapec rozhodne jen minutu po průseru jít omluvit, tak tam není něco v pořádku. Pokus o výchovnou vložku? Ha, ha....

Pilouš

Pilouš (hodnocení, recenze)

Při sledování traileru jsem se necítil tak trapně od Little Herkules 3D :-! Cítím průser...

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Doufám, že si v tom filmu aspoň dva dny užívá svobodu bez rodičů než ho napadne matku zachránit. Jinak to je sci-fi .-)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Šéf studia Disney popraven kvůli Carterovi

Šéf studia Disney popraven kvůli Carterovi

24.04.2012

Samozřejmě, jen obrazně. „Padání hlav“ se po fatálním neúspěchu vesmírné fantasy John Carter (ztráta se odhaduje na 200 milionů dolarů) dalo čekat. Nakonec musel odstoupit i výkonný ředitel Rich Ross… (více)

Zemeckis na lovu mořských příšer?

Zemeckis na lovu mořských příšer?

29.07.2011

Po propadáku Máma mezi Marťany z jeho produkční dílny je víceméně jasné, že kariéru Roberta Zemeckise spasí už jen návrat k hranému filmu. Tedy, alespoň částečně hranému – nějaké ty digitální efekty… (více)

Reklama

Reklama