Reklama

Reklama

Vášnivý jedlík

(pořad)
  • USA Man v. Food

Adam Richman cestuje po Americe a všude si dává do nosu. Není to žádný troškař! Mladý muž, jehož koníčkem i soupeřem je jídlo, v různých koutech Spojených států ochutnává lokální speciality. Než ale začne soutěžit a zdolávat danou gastronomickou kreaci, ochutná v každém nově navštíveném městě i tamější život. Navštíví nejen nejlepší místní restaurace, ale najde i nejlepší obchody, nejlidnatější tržiště a místa, kde se zažije nejvíc legrace. Seznámí nás také s kulturou dané obce a se zvyky jejích obyvatel. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (72)

BluT 

všechny recenze uživatele

Parádní pořad, jeden z nejlepších, co běží na Spektru (asi spolu s Mistry Švindlu). Moderátor je sympatickej, vtipnej a dokáže sníst tuny toho největšího jídla. Snad vždycky, když se na to koukám (dokonce i teď, když o tom píšu :D), se mi zbíhaj sliny. Nejradši bych mu pokaždý třeba se čtvrtkou toho jídla pomoh a vychutnal si to. On to většinou taky skvěle prožívá. Tohle prostě žeru. ()

liberita 

všechny recenze uživatele

Mám rada Spektrum pre jeho dokumentárne filmy, nie pre seriály ako je tento, ktoré podľa mňa celej televíznej stanici znižujú dosť vysokú intelektuálnu úroveň. Sledovanie jedného chlapíka, ako cestuje po celej obéznej Amerike a stále len napcháva, nie je ani zábavné a nemá žiadnu hodnotu, skôr je z toho zle. Nehovoriac o tom, že každá časť je samozrejme stále o tom istom, len pokrmy sa menia. ()

Reklama

joelly01 

všechny recenze uživatele

Kulinarsky porad na tema "Vitej rakovino, cukrovko a infarkte!" A me by treba zajimalo, kolikrat se jedlik = pan Adam = po viteznem zdolani challenge (mno, to zdolani ani nemusi byt vitezne) potupne utikal vyblinkat na hyzlik. Neb to mnozstvi a nekvalita jidla co sezere je opravdu perverzni a nelidske. Ja jsem se divala minulou sobotu na PRO7 a tam byli ctyri dily po sobe. Ten ctvrty jsem zu jsem nedala, zasukoval se mi zaludek jen z pohledu na ta strasna jidla. Ja jako fastfoodem, kor tim echt emerickym, v zasade nepohrdnu. Ausgerechnet kdyz jsme v Americe, ale toto uz bylo fakt moc. Pristi tyden jdeme do NYC do Katz´s Delikatesses na corned Beef sadwich (v man vs. food to vypadalo moc dobre a ja tyhle zidovske deli v njujorku rada!). Ale dame si ho napul, ja i Klenot. a ja pak pujdu desne dlouho behat.... Serial zajimavy, kladne hodnotim zejmena v tom ze po shlednuti si clovek o to vic zasne sledovat co ji a bude se i snazit jist zdraveji. Protoze nikdo nechce dopadnout jako pan Adam. Nebo ti tlusti lide co ho pri vyzvach povzbuzuji.... ()

biopanic 

všechny recenze uživatele

"Jedzte kravský trus. Desať miliárd múch sa nemôže mýliť". Adam Richman nám to parádne natiera. Bezodný žalúdok a ego býka ručia za efektnú show. Snáď nie je človeka, ktorý by sa nespýtal "kam to všetko ten blázon tlačí?". Dvojkilové lievance? 10 roliek sushi s habanero papričkami? A prečo nie? Žijeme len raz a doláriky nám z neba len tak nepopadajú. V každom prípade, pri sledovaní programu dbajte na dostupný prísun jedla:) Inak vám hrozí, že začnete vystrájať a skončíte o tretej ráno nadávajúc na benzínke... ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Obžerství v přímém přenosu. Nevím, co si kdo z takové "show" odnese, ale mě baví sledovat, jak se ti blbci přecpávají samými těmi extra chlapskými jídly většinou ve speciálních mega porcích. Takže, kdo chce vidět, jak do sebe nějaký blbec nasouká pět kilo žrádla a nepobleje se, má jedinečnou příležitost. Zároveň seriál mapuje americké fastfůdové pohostinství. Máme tak dvě možnosti, radovat se, že naše stravovací návyky jsou ještě jakžtakž nebo závidět, jak si tam prostě žerou. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Logo relácie je takmer totožné s logom, ktoré používa istá reštaurácia v Mexico City s tým rozdielom, že namiesto kuracieho stehna drží šálku kávy. (Greenpeacak)
  • V priebehu prvej série dosiahol Richman proti jedlu skóre 11:7, v druhej 13:7 a v tretej 12:8. (Greenpeacak)
  • V restauraci Munchies 4:20 Cafe, kde měl za úkol sníst 10 extrémně pálivých kuřecích křidélek „Fire in your hole“, se Adam Richman dostal do ohrožení života, když kuchaři do omáčky přidali celou láhev extraktu z Ghost chilli pepper, jednu z nejpálivějších substancí na světě s pálivostí v řádu milionů jednotek Scoville, ve snaze ho pokořit. Po zkonzumování pouhých dvou křidélek mu otekl jazyk i dýchací cesty a téměř se začal dusit. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama