Reklama

Reklama

Vášnivý jedlík

(pořad)
  • USA Man v. Food

Adam Richman cestuje po Americe a všude si dává do nosu. Není to žádný troškař! Mladý muž, jehož koníčkem i soupeřem je jídlo, v různých koutech Spojených států ochutnává lokální speciality. Než ale začne soutěžit a zdolávat danou gastronomickou kreaci, ochutná v každém nově navštíveném městě i tamější život. Navštíví nejen nejlepší místní restaurace, ale najde i nejlepší obchody, nejlidnatější tržiště a místa, kde se zažije nejvíc legrace. Seznámí nás také s kulturou dané obce a se zvyky jejích obyvatel. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (72)

Pavliable 

všechny recenze uživatele

Ááá, tohle je šílenost. Hvězdičky si to zaslouží, protože je to nápad a je na co koukat, pokud teda nemáte anorexii. Hromady nezdravého jídla v megalomanském množství a týpek, který to do sebe cpe jako o závod. Jasné, který pořad by mohl lépe vystihovat, jací jsme a jak jíme, tím spíše, že je to z USA, ale mě osobně baví sledovat hory jídla, o kterých by se mi mohlo v noci zdát a ještě se něco málo dozvědět. Škoda jenom té prázdné ledničky doma, člověk pak udělá nájezd na zásoby a hle, kde nic tu nic. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Klidně bych dal plný počet hvězd, je tu však ale. Po shlédnutí dvou sérií mi Adam Richman hlavně ukázal dvě věci: Američani jsou prasata a Američani nemají fantazii v jídle. Adam projel celou Ameriku a její největší města, okusil to nejlepší co tam mají, plus pokud v nějakém podniku pěstují tzv. food challenge, pokusil se jí zdolat. To co jeho žaludek nezvládne je porce jídla pro deset normálních lidí(deset obřích palačinek na sobě, případně pět kousků pizzy, kdy jeden kousek je velikosti klasické pizzy, deset milk shakeů, chilli obsahující všechny druhy papriček světa o síle atomové bomby). V každém městě se scénář začne po pár epizodách opakovat, tady dělají vafle, tady dělají extra pálivé chilli, a tady mají ty největší a nejlahodnější burgery ve městě. První sezona je neuvěřitelná, vtipná, drží Vaše oči přilepené na obrazovce a budí ve Vás chuť na burger, druhá má klesající úroveň. Je stejná jako celé jídlo na Americký způsob, přejíte se jí po pár soustech. ()

Reklama

BluT 

všechny recenze uživatele

Parádní pořad, jeden z nejlepších, co běží na Spektru (asi spolu s Mistry Švindlu). Moderátor je sympatickej, vtipnej a dokáže sníst tuny toho největšího jídla. Snad vždycky, když se na to koukám (dokonce i teď, když o tom píšu :D), se mi zbíhaj sliny. Nejradši bych mu pokaždý třeba se čtvrtkou toho jídla pomoh a vychutnal si to. On to většinou taky skvěle prožívá. Tohle prostě žeru. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ten chlapík je neuvěřitelný. Já jsem si podle vyprávění mého bratra myslela, že je Adam nějaká dělová koule, ale je to celkem normální a příjemný muž s jemně se rýsujícím bříškem pod tričkem. Před tím než jdu jedlíka sledovat, tak si musím dát alespoň něco malého na zub, jinak bych byla schopná vyluxovat celou lednici. Vysílá televize Spektrum. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čože?! Tak vysoké hodnotenie pre titul, ktorý má skoro nulovú filmársku hodnotu? Obézny, "Vášnivý jedlík" Adam Richman (*16.5.1974) cestuje krížom krážom rozľahlou americkou krajinou, má plnú hubu nudných hlášok a hlavne vysokokalorickej, nezdravej žranice. Vymetá so svojim kameramanom lacné reštaurácie, kde vždy do seba naláduje, čo vládze. Popri tom sa mastí po vypasenom bruchu a spokojne pomľaskáva. * ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Adam Richman sa pred každou výzvou snaží nejesť a zároveň nepiť minimálne jeden deň. Po každej výzve strávi minimálne hodinu na bežiacom páse. (Greenpeacak)
  • Po skončení seriálu Adam Richman údajně zhubnul asi 27 kg. (Lumberjack)
  • V restauraci Munchies 4:20 Cafe, kde měl za úkol sníst 10 extrémně pálivých kuřecích křidélek „Fire in your hole“, se Adam Richman dostal do ohrožení života, když kuchaři do omáčky přidali celou láhev extraktu z Ghost chilli pepper, jednu z nejpálivějších substancí na světě s pálivostí v řádu milionů jednotek Scoville, ve snaze ho pokořit. Po zkonzumování pouhých dvou křidélek mu otekl jazyk i dýchací cesty a téměř se začal dusit. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama