Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (608)

tron 

všechny recenze uživatele

„Polícia vyšetruje a prenasleduje. Vy nie. Vy ste len plavčíci. Keď to robíte vy, vyzerá to tak, ako keď jedna skupina chlapov vyšetruje a prenasleduje inú skupinu chlapov.“ Veľmi slabé. Trvá to dve hodiny, ale krimizápletka je strašne nezáživná, nudná a stereotypná. Uživila by sa ledva v 18. sérii Kobry 11. Rovnako predvídateľné a klišé sú i postavy a vzťahy medzi nimi. Mohlo by sa zdať, že to zachraňuje The Rock, ale hoci ho obvykle zvyknem považovať za oživenie každého filmu, tu bol nijaký. Ostatne - ako všetci. Jediný, kto ma bavil, bola Alexandra Daddario s megaočami a modrou športovou podprsenkou. Občas sa objaví vydarenejší drsnejší gag (posmrtný penis), zaznie zábavný dialóg a padne srandahláška („Naschvál ako keby si počul len 1% z toho, čo som ti práve povedal.“). No je toho zúfalo málo. Nechápem, ako sa z toho mohol vykľuť taký podpriemerný prepadák. Akcie je málo a nestojí za nič, finále vyložene nevydarené a to vrátane záporáčky, ktorú hrá herečka, a teraz sa držte, idem na to, PRIYANKA CHOPRA. A ešte som asi nikdy nezažil, aby sa herci z cameí dostali do úvodných titulkov. Produkcia: The Rock, Eli Roth a Ivan Reitman (chcel by som vidieť ich pracovné porady). ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Snesu fakt hodně. K původnímu fenoménu Baywatch nemám ani nijak zvlášť nostalgický vztah, navíc vždycky ocením Priyanku Chopru jako záporáka. Ale tenhle film nedává smysl ani v sérii podivného subžánru "komedie s Dwaynem Johnsonem". Není tu víc, než trocha humoru pro tweeny a naprosto zpackaná camea Hasselhoffa a Anderson. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Sequel nepotřebuji, ale jako odlehčená komedie je to celkem snesitelná volba, akorát jsem se příliš nezasmál..o to víc překvapí, že na ní tolik lidí nepřišlo, jelikož těch totálně nes*ačkových, nečernošských (Girls Trip) nebo obojetných (Girls Trip) komedií je čím dál méně. Přitom takové chytlavé obsazení s the Rockem a Alexandrou Dudydario. Do myšlenky 21 Jump Street to překvapivě tak daleko nemá, ale Gordon holt není Miller s Lordem a ačkoliv se semtam snaží o podobné filmové kamerové veletoče a je se na co koukat (až na ten příšernej oheň), nic jiného si člověk z filmu neodnese. Ani toužebně očekávanou dávku humoru k zasmání. PS : pokud se kouknete na původní seriál, tak vůbec nerozumím tomu, že si někdo vůbec mohl myslet, že by z něčeho z dnešního pohledu tak nesnesitelného šlo udělat něco lepšího. Zařízlé ošklivé červené plavky už dnes nestačí. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

IQ pod úrovní sprchového koutu se zabudovaným rádiem, přehlídkové molo těch nejnesympatičtějších pipek a pipů. Hned v úvodu, kdy si jde Skála zaběhat, jsem dostal exzém. A na konci filmu mi z kůže nezbyl nic než měsíční krajina. Čekal jsem blbost na odreágování, když člověk žere antibiotika a venku mrzne. Výsledek? K Antibiotikům jsem přidal acylpyrin a otevřel okno. Tohle fakt nešlo. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Bolo len otázkou času, kedy sa pri absencii originálnych nápadov pristúpi k recyklácii aj tohto kultového seriálu. Výsledok je rozpaćitý, tvorcovia vsadili na kriminálny motív, záchranných akcií je poskromne a aj tie len podporujú zmienený motív. Zato sme svedkami spomalených záberov, ktoré nie sú nutné, duchaplných dialógov snažiacich sa o vtip a potešujúcej scénke s Davidom Hasselhoffom ( Pamela Anderson mala naśťastie za úlohu len vstúpiť a potriasť hlavou ). Ale aby neprišlo k zásadnému omylu, videl som aj horšie sračky, film rýchlo ubieha a stále sa niečo deje. Ako zábava do telky na nedeľné popoludnie ideálne. ()

Galerie (234)

Zajímavosti (18)

  • V decembri 2016 Paramount posunul premiéru filmu na 26. máj 2017, aby nekonkuroval snímku Alien: Covenant (2017). (belinko)
  • Ronniemu (Jon Bass) se na začátku filmu směje skupina kluků kvůli nápadně chlupatým bradavkám, když jej ale později vidíme ve sprše, má je úplně holé. (TaNya_)

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama