Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(50)

Obsahy(1)

Sawako Kuronuma má dlouhé černé vlasy, ale nebude to jen kvůli nim, že jí je přezdíváno Sadako (ano, přesně ta dívenka z Kruhu). Většina spolužáků se jí straní a uhýbá z cesty, protože věří, že by je Sawako proklela, seslala na ně zlé duchy. Sawako si chce najít kamarády a být tak přátelská, jako je její spolužák Šóta Kazehaja, ke kterému vzhlíží, neboť on nechová žádné předsudky, s každým se baví, a Sawako v tom není výjimkou. Díky němu si brzy najde přátele a začne v ní klíčit zvláštní pocit. Že by láska? Překoná Sawako překážky, nedorozumění a závist, když pořádně nerozumí vztahům mezi lidmi? (Zíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně se to velmi líbilo :-) Věci, které bych vytl jsou nejspíš: nulová sebedůvěra Sawako, dlouhé scény, až moc kytiček a hvězdiček. Na druhou stranu, co se mi na tomto seriálu hodně líbilo, je poznatelný vývoj postav, které nemaj stále stejné charaktery, ale opravdu se s něma něco děje a humor, kterým Sawako oplývá, aniž by si to uvědomila. Kolikrát mne opravdu rozesmál :-) 75% ()

Cracker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najprv som pri seriály vydržal len do 14 dielu, to bol sám o sebe skvelý výkon vzhľadom na to že všetky epizódy sú na vlas rovnaké. Sawako aka Sadako je hlavná hrdinka ktorá je tak neskutočne nerozhodná, osamelá, desivá a zo začiatku to všetko pôsobí veľmi príťažlivo, seriál je milý a úsmevný. Nanešťastie, kvôli práve týmto vlastnostiam sa toto anime stalo pre mňa neznesiteľne otravným a je neskutočne naivné (venovať niekoľko epizód, len tomu ako je trápne si hovoriť prvým menom je aj na mňa priveľa). Našiel som však aj niečo čo ma prekvapivo bavilo. Arc s Chizuru bol veľmi dobrý a podľa mňa na úplne inej úrovni, ako zvyšok seriálu. Mohli tomu pokojne venovať aj viac priestoru, no na konci sa však opäť vrátila Sawako a Kazehaya ktorí na seba už ani nedokážu prehovoriť... P.S. Skvelý OP a EN ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek se mi opravdu líbil ten jsem zkoukla, ani jsem nevěděla jak. Opening i ending se mi líbily, hrály mi pokaždé. Na začátku se mi i líbilo, jak je Sawako namluvená, ono se mi na začátku líbilo vlastně hodně věcí, ale ke konci už jsem byla přejedená a to jsem koukala díl/týden. Moc dlouhé a pomalé na to, co anime chce říct, navíc to opět končí "a jestli chcete vidět, jak se dali dohromady, kupte/otevřete mangu". Není to špatné anime, jen se ho moc rychle nabažíte a pak už jen koukáte leda tak ze zvědavosti, jestli se to někam hne. Nehne. Navíc Sawako je občas až moc otravná. Ale manga je prý o dost lepší. ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto prípade si hlavnú hrdinku buď zamilujete, alebo ju budete nenávidieť. Sawako je v prvom rade nepochopená mladá dievčina, ktorá v sebe skrýva neuveriteľné množstvo pocitov a je príliš dobrosrdečná a s tým prichádza to ďalšie je aj naivná a neverí si. Zatiaľ čo hlavný hrdina muž je v tomto prípade prekvapujúco naozaj sebavedomý a má toho v sebe veľa, takú mladícku nerozvážnosť, ale tiež váhavosť. Romantické anime, ktoré kladie na prvé miesto tú romantickú časť a na druhé miesto to ako Sawako zapadne medzi ostatných je naozaj veľmi nebezpečné z hľadiska toho či Vás bude baviť. Nezabúdajte, že toto anime je slice of life, ten čo videl Nanu či Violet Evergarden musí hneď pochopiť, že anime typu Slice of life je z polovice telenovela, kde sa vo veľa dieloch deje to isté a musíte čakať kým sa reálne niečo posunie ďalej a v tomto prípade je to kým vyplávajú nejaké pocity na povrch a kým sa konečne hlavný hrdinovia pochopia atd. A Kimi ni Todoke je kvalitný zástupca Slife of Life žánru, aj keď občas nudný (zopár dielov je stále o tom istom). ()

Torako.chan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pobavilo mě přirovnávání Sawako k Sadako. Sem tam to bylo i vtipné a většinu času rozkošné, jak už to u takových anime bývá. Nicméně...v prvé řadě jsem byla vcelku romanticky neuspokojená, jelikož k žádnému významnému postupu ve vztahu Sawako a Shoty nedojde. u_u Celý seriál se táhne jak sopel a je plný přebytečných rozhovorů. 17ctý díl tam být ani nemusel, protože je to falshback. Animace byla většinu času vcelku dobrá, ale chvílemi je to vážně běs. Hlavně v 3/4tečních obličejových záběrech jsem si říkala "Proboha, proč má jenom jedno oko??? D;" Mno..tak jako tak jsem to shlédla celé a sjedu i 2nd season doufajíc, že konečně bude ten rozmilý první polibek. ()

Galerie (1 064)

Reklama

Reklama