Reklama

Reklama

Holly Berenson je začínající cateringová podnikatelka a Eric Messer úspěšný ředitel sportovní sítě. Jejich první rande dopadlo katastrofálně. Vše, co mají ti dva společného, je jejich vzájemná nelibost a láska ke kmotřence Sophii. Když dívčiny rodiče zahynou při tragické autonehodě, Holly a Eric se dozvídají nečekanou novinu: v případě nepředvídatelné katastrofy je jim svěřena do opatrovnictví. Po počátečním šoku se postaví k situaci čelem a přestěhují se k malé kmotřence. Díky přátelským sousedům se postupně učí, jak se starat o dítě, projdou i při návštěvách sociální pracovnice. Po čase všichni tři tvoří téměř dokonalou rodinu. A Holly zjišťuje, že Erik je i zábavný a dobrosrdečný. Všímavým sousedům neujde, že se do sebe Erik a Holly zamilovali. Jenže Erikovi nabídnou povýšení ve Phoenixu a on neví, jestli dát přednost rodině, nebo kariéře. Rozcházejí se a Holly má zlomené srdce. Ne nadlouho, v její blízkosti je totiž pohledný pediatr... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (286)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Thumbs up if You are getting sensitive with age! K tomu není co dodat: okouzlilo mě to, několikrát dojalo a celkově jsem možná trochu v rozpacích z toho, jak se mnou občas podobné "ptákoviny" dokážou zacvičit. Takže kdo má chuť na neškodné romantické drama se sympatickou ústřední dvojicí a několika vtipnými momenty, hurá do půjčoven (tak, a teď si jdu pustit nějaké tříhodinové syrové evropské drama, ve kterém se hlavní postava na konci zabije)! ()

Taninaca 

všechny recenze uživatele

Pod jednou střechou staví na základech romantické komedie, ale hned na začátku vás probere studenou sprchou, která se jindy do těchto žánrů nehodí, ale tento snímek to vyžadoval pro svůj další děj a držel se tím alespoň trochu při zemi. Pro ten tragický základ filmu jste schopni mu odpustit jednoduchou předvídatelnost, protože se po smutném začátku prostě chcete bavit a smát. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak, ale naštěstí taky žádný velký průšvih. Jen asi nikdy nepochopím, co ty chlapi vidí na Katherine Heigl. Protože ona (a hlavně drtivá většina jejích postav) jakmile začne jednat a mluvit, tak ji byť jen s polovinou mozku musíte poslat do háje. Zase tak krásná není... Příběh byl předvídatelný, jak to taky mohl dopadnout, že? Na zkrácení času to ale poměrně fungovalo. (Student Agency - Říjen 2014) ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Komedie s poměrně závažným tématem - svěření dítěte do péče po smrti rodičů. Vážné okamžiky tu střídají úsměvné či komické, hlavní hrdinové si zvykají na nové role rodičů - opatrovníků - a mají s tím docela potíže. Musí volit mezi povoláním, dítětem a ještě vycházet mezi sebou. Kořením snímku tak je i romantická linie. Celkově však jde o průměrnou podívanou. Jedenkrát stačilo. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch klasických amerických "okatých" romantických komedií, které miluje většina dívek a žen. Pro mě tedy veliký šok, že se mi ten film líbil. Klasických "klišé", kterými romantické komedie oplývají, je tu až nad hlavu, ale příběh s tematikou sirotka svým nejlepším přátelům, kteří se nemohou vystát, jsem ještě neviděla, proto mě nejspíše zaujal. Od začátku jsem ovšem čekala až to dají spolu hlavní představitelé dohromady, jelikož to bylo jasné již od první sekundy filmu, aniž bych je spatřila...a ono - nečekaně ;) Mě by jen zajímalo - jak by se zachovali ostatní lidé v této situaci. Jaké by bylo naše rozhodnutí.... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie prebiehalo v dome v lukratívnej časti Atlanty zvanej Buckhead. Vonkajšie scény potom točili v rámci mesta Atlanta a Norcrosse (Georgia, USA). Film sa natáčal od 14. septembra do 12. novembra 2009. (Arsenal83)
  • Na konci filmu, při oslavě druhých narozenin Sofie, mají Holly (Katherine Heigl) a Eric (Josh Duhamel) dort na oslavu jejich prvního výročí. Ovšem na oslavě Sofiiných prvních narozenin spolu ještě nebyli. Vztah spolu utvořili až později, během starání se o jejich kmotřenku Sofii. (tb_23)
  • Po tom, čo štúdio vyjadrilo pochybnosti o jeho komediálnych schopnostiach, Katherine Heigl bojovala za zotrvanie Josha Duhamela v hlavnej úlohe, čo sa jej nakoniec podarilo. (Arsenal83)

Reklama

Reklama