Reklama

Reklama

Méďa Béďa je legendárním obyvatelem Želéstonského národního parku. Statný medvěd se celé dny baví tím, že okrádá turisty o svačiny, a nyní si stanovil nový úkol. Svého mladšího kamaráda Boo Booa se rozhodl naučit, jak se zmocnit piknikových košů plných lahůdek. Na Béďovo úřadování nezabírá ani neustálé přesvědčování správce parku Smithe, aby se populární medvídek choval k návštěvníkům slušně. Jednoho dne přijíždí do parku milovnice přírody Rachel, která chce o Béďovi, jeho vynalézavosti i schopnosti mluvit natočit dokument. Nikdo ale netuší, že místní starosta Brown má s parkem zcela jiné plány - hodlá ho totiž zavřít, vykácet a pozemky draze prodat. Vydělané peníze chce využít k zaplacení své kampaně a neúspěch akce na záchranu parku chce svést právě na Méďu Béďu... (TV Nova)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (268)

zette 

všechny recenze uživatele

Nahodou to bezelo v televizi a hned me zaujala zabavna kamera, ktera se proste detem musi libit stejne, jako samotny Meda. Myslim, ze se jedna o vychovny film, ktery uci deti vztahu k prirode a zviratum. Postava politika i poukazuje na aktualnost deje. Nektere vtipky povedene, jine mene. Presto si myslim, ze se jedna o dost zabavny pocin. Jen bych v tomto pripade zcela vynechal tu romantickou linii... ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Nebýt Buba, tak dám možná i odpad, ale s ním to celkem ušlo :-)....No žádná sláva to tedy nebyla, ale děti to možná pobaví a pro ně to je myslím především. Párkrát jsem se od plic zasmál a víc jsem od Yogi Bear stejně nečekal, takže nakonec klasicky podprůměrná ptákovina s klišé scénářem a digitálními postavičkami, které na statickém pseudo2D pozadí vypadali někdy dost divně :-) ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nečekaně se mi Méďa Béďa a jeho malý kamarád Bubu líbil. Největší problém je samozřejmě ve scénáři, který už jsme viděli minimálně desetkrát. Zklamala mě taky Anna Faris, kterou jsem nejdříve ani nepoznala. Souhlasím s tím, že ani Tom Cavanagh nebyl nic moc. Naopak Justin TImberlake válel! Příjemně krátké, pestré a docela i vtipné. Vidím to jako průměrný film na všech frontách. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Méďa Béďa je dalším z řady filmů, který se vedle Scoobyho a Šmoulů (které jsem naštěstí neviděl) snažil procpat z čistě animované verze do té spíše hrané. Výsledkem je podprůměrný a rádoby vtipný rodinný film, který je založený na trapných scénách a přihlouplých hereckých výkonech, přičemž má člověk během sledování pocit, že mu pomalu klesá IQ na hranici pokojové teploty. Jediné, co by snad stálo za pozitivní zmínku, je pěkná příroda a slušně udělaný Béďa a Bubu. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No to koukám! Nadával jsem na to že to bude kravina nehorázná..ale hlavní poster vyvěšenej u nás v práci společně s animákem Hop mě nalákali..a nakonec je to docela dobrá rodinná komedie a pohodovka hlavně Béďa co má furt hlad :-) no jako velký překvapení ale na origoš to samozřejmě nemá...má to taky své vady atd..proto průměr no. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo převážně na Novém Zélandu. (Terva)
  • Film byl nominován na cenu Teen Choice za nejlepší animaci. (Terva)
  • Jedná se o první snímek společnosti Hanna-Barbera, který byl distribuován po smrti zakladatelů Hanny a Barbery. (Terva)

Reklama

Reklama