Reklama

Reklama

Bezvadíkyještěprosím

  • USA HappyThankYouMorePlease
Trailer 1

Bezvadíkyještěprosím je příběh šesti newyorčanů, kteří zápasí s láskou, přátelstvím a vděčností. Jsou příliš staří na to být teenagery, ale nejsou připraveni být dospělými.
Seznamte se Samem (Josh Radnor), je mu něco přes dvacet, žije v New Yorku, živí se jako spisovatel a nějak nemá pod kontrolou ani svou kariéru, ani milostné vztahy. Poté, co do jeho života náhodou vstoupí opuštěné dítě, jenž jeho kariéru zcela rozhodí, potkává závazků se děsící Sam, krásnou barmanku a zpěvačku Mississippi (Kate Mara). Sam se do ní zamiluje tak, že navrhuje vztah nejen na jednu, ale hned na tři noci ... dokud se neprobudí a neuvědomí si, co to vlastně dělá. Ovšem neumí si představit, jak bude ve svém bytě žít s dítětem, které přijal, a s dívkou. Začíná se však na svůj strach ze závazků dívat trochu jinak. Musí přijít několik nečekaných událostí a trochu zamyšlení se nad sebou pro Sama (a jeho v lásce podobně nešťastné přátele), aby se zbavili romantického cynismu a pochopili, co to znamená milovat a být milován. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (188)

Fr 

všechny recenze uživatele

Smutek ať pomine. Buďte těmi, kteří si zaslouží být milováni. Protože si to zasloužíme.... Sonda do života mladých lidí v N.Y. a jejich problémů jako jsou láska, rozchody, sex, přátelé, hledání toho pravýho, zbavení se nepravýho, manželství....atd, atd. A stokrát nic umořilo Fr. Všichni jen mluví a mluví a většinou je to nuda. Samozřejmě mluví o vztazích...o obyčejných vztazích... takže vlastně nuda. Čekal jsem skládačku, veselou svižnou a možná i dramatickou. Místo toho zjišťuji, že Sam je pořád Ted, kterýmu architektura jde líp než psaní scénářů. A že tu jde jen o ten optimistickej konec. Škoda, protože jinak je to milej filmeček, jen trošičku o ničem! To ovšem rozhodně neplatí o soundtracku! Například... Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět jestli je lepší, když Ted místo matky pozná v metru kluka. 2.) Zjistím, že dneska už není ,,in“ bejt holkou na jednu noc, nýbrž na tři. 3.) Poslední dobou se cítím trochu zranitelná(ný). 4.) Chci se jen tak stavit a zašukat si. 5.) Nevím, jestli si můžu nechat dítě, který potkám v metru. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

výborná vztahová oddychovka, kterou po stránce herecké i režisérské zdárně táhne Josh Radnor, jenž zde hraje postavu na vlas podobnou Tedovi z HIMYM, což ale v tomto případě vůbec nevadí.. jsem moc zvědav, kam se bude jeho režisérská kariéra ubírat dál.. a pamatujte - you just have to walk that shit off :) ()

Reklama

Alementina 

všechny recenze uživatele

Cely zacatek se to tvari jako nejaky intošský filmik, ale najednou se to z niceho nic nenapadne rozjede a ... strasne mile to prekvapi, i kdyz se vlastne cely sled udalosti da cekat. Milé v tom pravem slova smyslu. A jako bonus, za ktery proste pet hvezdicek musim dat, Josh Radnor v celem filmu vypada a chova se jako chlap, ktereho jsem dlouhou dobu milovala a který je stale moji slabosti. Josh Radnor je tedy ted i duvod, proc zacnu shanet HIMYM, neb zatim jsme nevidela jediny dil. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, že ten film má v sobě to, co mě na seriálu How I Met Your Mother hrozně štve. Myslím tím postavu Joshe Radnora, která je pokaždé hrozně nad věcí, ale pokaždé absolutně zkrachuje. Tady je to stejnej problém, ale během pár minut se z toho vymaní a vznikne z toho klasicky příjemná, nezávazná romantická komedie, která se kupodivu i hezky sleduje až do konce. Na Joshe parádní debut a pokud by to byl nový Woody Allen, vůbec bych se nezlobil. Dialogy vtipné a chytlavé, postavy zajímavé a natočeno je to také dobře. Jen to neustálé psaní jednoho scénáře za druhým a ne pravidelný přepis pět let starého nápadu. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Sympatický film o bloumání New Yorkem i životem. Postavičky jsou zajímavé, ale hodně mi to připomíná HIMYM. Nejen tím, že je to od Joshe Radnora, nebo tím, že hlavní hrdina Sam je prostě jenom zarostlej Ted, ale i tím jak to celkově vypadá. Dobře se na to kouká. Kate Mara se mi líbila. A za myšlenku, kterou si řeknou na závěr v baru se mi to dostává souhrně na slušných 70% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Annie (Malin Åkerman) lze při několika záběrech vidět vlasy čouhajíc zpod šátku a to i přesto, že postava trpí autoimunitním onemocněním. (Hellierer)
  • Josh Radnor v tomto filmu debutoval jako režisér. Zároveň napsal i scénář. (Pumiiix)

Reklama

Reklama