Reklama

Reklama

VOD (1)

Bucky (Nick Swardson) pracuje jako pomocník v obchodě na malém městě a v životě nemá žádné plány až do chvíle, kdy zjistí, že jeho konzervativní rodiče kdysi bývali hvězdami filmů pro dospělé! Bucky cítí, že právě tohle je jeho osud. Balí si věci a vyráží do L.A. s vírou, že půjde v jejich šlépějích. Ve vedlejších rolích se představují Christina Ricci, Don Johnson a Stephen Dorff. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Káronoš 

všechny recenze uživatele

Prča až jsem se několikrát válel smíchy v posteli. Nechápu ty nominace na maliny ani zdejší "hejty", pokuď se neumíte naladit na vybroušený humor nebo jste trapný konzervativci (a že jích je na csfd až moooc), tak si tento snímek ani nepouštějte a vyberte si z tisíce jiných filmu. Je zde pár hluchých míst a trapných gegů, nicméně to vyvažují některé opravdu zábavné až legendární scény a hlášky. Celý snímek doprovází dobrá nálada a pozitivní energie, která ve mě zůstala dlouho po shlédnutí a zpamatovávání se z této crazy jízdy. Dávam o hvězdu víc na protest zdejším neoprávněným hodnocením. Doufám že Sandler bude pokračovat v psaní podobných komedií, páč tohle je velmi ojedinělá podívaná. Všichni hateři stejně padnou temnotou stínu Dicka Shadowa. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Ano, je to naprosto totálně ujetá ptákovina a podobných, méně či více podařených /na odpis, tu už pár bylo a jen tak bez povšimnutí profičely okolo … na místních, spravedlivě rozhořčených komentářích jde především zcela jasně vidět, že těm řečem o: „velikosti, na které nezáleží“ moc lidí ve skutečnosti nevěří, zato Kathy McGee určitě ano .. ale vůbec, co vám budu vysvětlovat - jděte mi všichni z dílny … ta má pátá *, je na protest těm místním odpadům! ... ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

V první řadě - je to nehorázná hovadina. Taky, příběh o poněkud jednodušším venkovanovi, který se na základě úspěchu svých rodičů rozhodne stát hercem v jisté branži, nehovoří o něčem inteligentním a už vůbec ne kvalitním. Popravdě, hlavní, zubatý, hloupý hrdina byl ale docela sympaťák, děj se uvrhl až fekální cestou a romantická část, která dokázala poslední chvíle velice těžce zvážnět, dodala i na nějakém tom lehkém dramatu. Ano, stále to považuju za primitivní záležitost čistě pro pobavení, která nedává vlastně žádný smysl, ale přitom svůj vlastní smysl má. Dokázal jsem se lehce zasmát, zhnusit se a dokonce chvíli nechápat, proč se děj přiklonil onou cestou (ačkoliv vše se dalo lehce domyslet). Jak tu tvrdí někteří ostatní, pozitivy velice nabitý film, který má v první řadě účel pobavit. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Blbec! ...Nebetyčnej blbec! Kdo? No přece já... Vrhnu se na Wednesday jako mlsný kocour na myš a nepodívám se ani, kdo napsal scénář! Adam Sandler – stupid forever. And me too... Tak jsem to za trest dokoukal, snad se aspoň Wednesday pořádně svlíkne...(jako kdyby ještě vůbec šlo překonat film Po životě, který chudák holka určitě odstonala, protože tam minimálně 50 procent času běhala před kamerou nahatá :-). Po téhle nechutně mrňavé komedii Zrozené stát se hvězdou mezi odpady, jsem opět musel jít chvíli bušit hlavou do zdi, abych se hodil zpátky do normálu. A taky jsem se omluvil sám sobě, že jsem o sobě a svém třeskutém smyslu pro humor občas zapochyboval, jestli není až přespříliš infantilní a stupidní. Kdepak, není. Sandlerovi nesahám ani po kolena, natož po kulena, natož po kuličky (válíte se smíchy, doufám, jak umím být taky zábavnej :-) A to znám, ještě ze základky, taky ten o nadržené Mařence, jak láká na procházce Jeníčka už po šesté za další lopuch a on na to: „lopuch nelopuch, už mi opuch!“)... Jenže dát odpad filmu, kde hraje ONA, to prostě nemůžu. Takže jednu hvězdu pro Wednesday a pár facek sám sobě... Dobrou noc a ať vás blechy štípou celou noc (a hádejte kam, halelujá... Nohavica promine). ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Trapná, až debilní rádoby komedie. V poslední době jsem si zvykl na kdeco, ale tohle je opravdu trošku moc. Který debil napsal něco tak strašného? Aha, Sandler, tak už je to všechno jasné... Je mě z toho tak špatně, že už to radši nebudu víc rozebírat. Jedna * za Christinu Ricci a za Kevina Nealona (Doug Wilson), protože scény s ním udržovali film, alespoň trošku vtipný. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film byl nominován na Zlaté maliny v kategoriích nejhorší film, nejhorší herec, nejhorší herecký ansámbl, nejhorší režie a nejhorší scénář. (Ded@M@tes)

Reklama

Reklama