Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.8/10] | me: Veľmi jednoduchá zábava s prvkami kvalitného humoru, ktoré držia tento film nad vodou. Celkovo nič výrazné, často nudné a priamočiare ako to už pri týchto komédiách býva,... ale ako som už spomenul - miestami prekvapí kvalitnými perlami, ktoré sa našťastie vracajú v pravidelných intervaloch a tak udržia pozornosť počas celého filmu a zabezpečia celkový pocit jednoduchej pohody. Neublíži a ako komédia na pracovný štvrtok určite postačí. I tell you what I know. A kid who wears the same gymnastics sweatshirt three days a week isn't getting laid until he's 29. that's what I know. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Bad movie. Keby sa všetky náser scénky vystrihli a nahradili tvrdým pornom štandartnej dĺžky, tak to má akurát tak hodinku a aj trochu tej "filmovej" kvality. Ináč v podstate identické ako Bad Santa, Cameron je celý čas na lakťovku do tej jej zhulenej hlavy, beztrestne seje zlobu a ešte aj na konci dostane pusu. Ja som fandil Amy. Má lepšie kozy. 20% ()

Reklama

LoLaa 

všechny recenze uživatele

U většinu romantických komedií očekáváme vítězství dobra nad zlem, u Bad Teacher se nemůžeme dočkat, až zvítězí zlo nad dobrem - a to na plné čáře! Popravdě jsem se chvíli dokonce rozhodovala, jestli nedát této povedené komedii 5 hvězd, ale pár nepřehlédnutelných chyb opravdu má.. Ani omylem tím však nemám namysli herecké obsazení (i když ano, Lucy nemusím), hlavně Justin i Cameron mě velmi příjemně překvapili, ani ve snu bych netušila, co v nich je! ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Lee Eisenberg, Gene Stupnitsky | Hudba: Michael Andrews | Produkcia: Jimmy Miller, David Householter | Distribúcia: Columbia Pictures | Štúdio: Mosaic | Rozpočet: 20 miliónov $ | Tržby: 196,910,000 $ || Sú chvíle, keĎ pri filme máte pocit, že sa pozeráte na Disney Chanell. KeĎ odpočítame áčkových hercov, toto je presne ten prípad: Zvrátený podtext pre mladých, samoúčelné sexistické scény pre slintajúcich teenagerov, a postava WTF (v osobe Timberlake-a). Segel poteší, Diaz aj po toľkých rokoch rozvíri... Preto minimálne za dva. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Takovou učitelku jako Elizabeth Halsey - Cameron Diaz jsem neměl a bohužel ani mít nebudu. I když možná bohudík. Film pobavil. Cameron to slušelo, vtipy docela dobré. Konec připoměl trochu něco na té Mary je a žaci budou zlobit více. V rámci navštěvy kina 30.7. jsem dostal ještě malý sprchový gel axe, což mne protože jsem měl narozeniny potěšilo. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Film získal na Teen Coice Awards 201 tři vítězství. Za Nejlepší film, herečku a herce. (Terva)
  • Rottentomatoes.com dává filmu 44 kladných procent. (Terva)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama