Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o mladé Anabelle, královně krásy, která náhle zemře během soutěže. Dostane se ale do pohřebního ústavu, který spravuje utrápený Elvis. Poté, co se Anabelle zázračně probudí, naváže s Elvisem vztah. (Ant)

Recenze (87)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Příběh chlapce s příhodným jménem Elvis, který se staral o rodinný podnik a svého nemocného otce. Bez povolení provádí otcovu práci a zdá se mu to jako normální věc. Dokonce při tom i píše knihu. Přestože se to v jejich rodině stalo tradicí mu není nepříjemné plnit vůli a svůj "osud", který si sám nevybral. Najednou se do jeho prázdného života vnoří nic neříkající i když překrásná zdánlivě mrtvá dívka, která za "života" byla povrchní a jevila se víceméně hloupoučkou. Přestože se to stává málokdy se dívka záhadným způsobem probudí při polibku od Elvise - a toto shledávám prvním kouzelným momentem podobným s překrásnou i když trošku modernější pohádkou kdy princezna políbí žabáka a on se promění v prince...Je to moment, kdy se rozeběhne koloběh situací a najednou jsou jejich osudy spleteny v jeden i když si to skoro neuvědomují. Nejkrásnější vyjádření lásky pomocí obrazů, které jsem kdy viděla. Velice mě zaujal tento výrok Anabelle:"A přes tohle všechno nevěříš na zázraky??". Kouzelná Anabelle v podání Blake Lively a "Elvisův" výkon také nebyl špatný. Jedno velké ÁCH v dobrém :-). ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Čisté scífko. Božská Blake Lively balí Elvise a jemu je to nejdřív jedno. Skvělá romanťárna, ke které si musí člověk cestičku doslova vyšlapat, jelikož zapadla strašlivým způsobem, až je to na Weinsteiny nezvyk (klasická nezávislárna). V tv to neuvidíte, ale tenhle klenot tak jednou do roka doporučuji na zlepšení nálady. Škoda, že jsem se napoprvé náladově nedokázal vtáhnout do děje úplně. ()

Reklama

anaon 

všechny recenze uživatele

Krásný pozitivní film, který by si zasloužil větší pozornost. Představitelé ústřední dvojice byli vybráni opravdu dobře, chemie mezi nimi funguje naprosto perfektně. A Joe Mantegna jakožto Elvisův otec je tak strašně roztomilý! Celý film provází krásná snová a tak nějak "neamerická" atmosféra. Po všech těch filmech, kde se někdo vraždí, mlátí a nadává si je toto opravdu příjemné uvolnění. Zázraky se dějí! :) ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Hviezdičky zvyknem dávať za celkové vyznenie filmu, za herecké výkony, za réžiu, kameru, hudbu atď. Tentoraz dávam celú jednu hviezdičku, a to za seba. Film je nepochybne odpadový a jeho jediným kladom je, že som ho z neznámeho dôvodu dokázal dopozerať do konca. Asi mi to nikto z tých, ktorým sa to tiež podarilo, nebude veriť. Ale druhý krát si poriadne rozmyslím, či mám sledovať náhodne vybraný film. ()

Carrie_3 

všechny recenze uživatele

Příjemný, milý, krásný film - nevím, jak jinak jej nejlépe charakterizovat. Přiznávám, již v úvodu sledování snímku, jsem jej sledovala jaksi s rozpaky, příliš velkou důvěru ve mně nevyvolával stručný obsah. Další problém, který jsem hned ze začátku měla, byl výběr hlavní mužské role - Max Minghella. Přišel mi do své role příliš mladý. Ovšem, jak film postupoval, můj názor se měnil a nakonec musím uznat, že se mi jeho výkon opravdu líbil a role mu sedla jako ušitá. Co bych ráda vyzdvihla je výkon Blake Lively, která mi není příliš známá a práce s kamerou. Obdivovala jsem výběr jednotlivých záběrů a především volbu použitých barev, které filmu dodaly úplně jiný nádech. Nádech, ne tak pro filmové snímky obvyklý a přesto velmi příjemný a oživující celkové vyznění příběhu. Myslím si, že je škoda, že tento film zapadl a vidělo ho tak málo lidí. Určitě se nejedná o příběh, který by měl k plátnům přitáhnout masy diváků, na druhou stranu jde ale o velmi příjemné a milé dílo, které si nezaslouží upadnout v zapomnění. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama