Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zero se vrací do Cross Akademie na post prefekta. Ale nedlouho poté je obviněn Nejvyšší radou upírů z vraždy Šizuko, čistokrevné upírky. Naštěstí zasáhne Kaname, také čistokrevný, a radu posílá pryč. Díky tomu vyvstane podezření, že to možná nakonec byl on, kdo Šizuku zavraždil. Mezitím si Júki začíná ve střípcích vzpomínat na svou minulost. Jenomže její minulost je tajemství. Koho a co všechno tohle tajemství obnáší? (Zíza)

(více)

Recenze (19)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No teda zatiaľ nič moc, zatiaľ je to na úrovni prvej série. A začínam si uvedomovať, že sa mi hnusí štýl animácie postáv. Konečný verdikt znie: Nuda. Nikdy viac sa k tomuto nevrátim, nebudem vyhľadávať miniepizódy ani si nebudem zisťovať či niekedy vznikne ešte dáke pokračovanie proste nič ma už nezaujíma. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Platí to samé, co o: Pvní série je takový velmi příjemný rozjezd. Sledujete, sledujete a náhle je konec, aniž by jste se dozvěděli něco podstaného, jen vám události zamotají hlavu, když dedukujete "vo co go". Jenomže druhá série na vás ze začátku pořádně zatlačí, vlastně se nic neděje, teoreticky vše při starém a náhle! zvrat. Koukáte, koukáte a všechno vám do sebe začne zapadat. Úžasné! Jo, s tímhle anime jsem velmi spokojená. Mám tu vše - nějaký příběh, upíry, Kurana Kaname ;-) a navíc některé gagy ředitele Crosse jsou výborné, hlavně ve druhé sérii, plus - byla by chyba ho nezmínit - Zero není nula :-) Beru, beru, a klidně to můžu jít zkouknout znovu, což se mi zase tak často nestává, abych měla chuť se na něco koukat dvakrát. Ale tady... proč ne? =o) /// No, zřejmě se má hladina hormonů od té doby zase trošku změnila, a když se na to dívám znovu po delší době, fakt jen sem tam si pustím nějaký díl, zavzpomínám, říkám si: "Jo, jo, pěkně nakreslené, pěkná muzika, bišíci, bišinky, bože, ale ono je to otravné!" :-D Nedá se nic dělat, mé hodnocení musí jít trochu níž, takže z původních 4* dávám ucházející 3* :-) Každopádně 2. série je lepší než 1. :-) ()

Reklama

Chinese Ashio odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To myslia vazne? Pokracovanie? Uz prva seria sa mi nepacila ale predsa len som tej druhej dala sancu a to bola moja chyba. Ten cas som mohla vyuzit aj zmysluplnejsie....naozaj nechapem ako moze mat 2 seria lepsie hodnotenie ako prva ale sko myslite.... Radsej nebudem komentovat vsetky casti.... poviem nieco k tomu koncu....Z Yuuki sa stala vampirka, upirka, pijavica.... ako povite... a potom odisla s Kanamem uz neviem kam....to ma moc nezaujimalo skor sa pozastavim nad tym o com sa dohodla so Zerom.....ona bude na neho cakat aby ju prisiel zabit....Naozaj nechcem byt zla takze ani nebudem davat hodnotenie....pretoz by ma to asi neskor mrzelo alebo ani nie.... jednoducho som tento serial pozerala pretoze som sa chcela trocha bat....ale na tomto naozaj nebolo nic desive....ako hovorim "Daj upirovi sancu, a dopadne to zle a este horsie" takze.... s upirmi nadobro koncim... :D ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Něco jako anime verze Twilight, ale s mnohem lepším příběhem a prostředím. Postavy se tu nechovají jako debilové a ani tu nechodí vlkodlaci zbytečně bez trička. Co to má tedy s Twilight společného? Přeci upíří lásku :D Není to až tak dojemné jako některá anime jaká jsem shlédl, ale rozhodně to není chladné. Místy je to i trochu akční, ale moc akce tu radši nehledejte jinak by jste mohli být zklamaní. ()

Haide 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[pro návaznost je první část hodnocení stejná, jako u první série Vampire Knight] Jak já jen to můžu ohodnotit takto... Jedna hvězda přidána za výbornou hudbu, ale co ty zbylé ***? Pokud mám být upřímná, tak nemám sebemenší tušení. Mužské postavy jsou utrápení "emo hrdinové" a hlavní postava seriálu - Yuuki Cross - je tak rozkošná a hodňoučká až to je k... Ale co. Mě se na to prostě více méně dobře koukalo a popravdě jsem to poprvé viděla za jednu noc v maturitním týdnu, protože jsem byla tak zvědavá, že jsem nemohla usnout (a byla to úžasná záminka, abych se nemusela učit). Seriál je rozhodně určen všem fanynkám Twilight apod. Pro starší 15 let nevhodné, pokud nemají občas rádi naprosté vypnutí mozku u trochu přeslazených klišoidních zápletek. Kdybych tento seriál měla hodnotit objektivně a podle jeho kvalit, tak bych i s vynikající hudbou nemohla dát více jak **. Na rozdíl od první série se mi líbil lehce akčnější děj, ve kterém se už konečně dozvíme nějaké detaily ze životních příběhů hlavních postav. Navíc hlavní představitelka už nevypadá s dlouhými vlasy tak pitomoučce jako předtím (i když stále drží svou úlohu bezbranné holčičky). Musím dále dodat, že po shlédnutí obou sérií jsem nahlédla do mangy a musím říct, že její děj (drobné rozdíly v příběhu + pokračování dále) se mi zamlouvá více, ale je ještě přeslazenější než seriál. Navíc chybí ta mnou již několikrát opěvovaná hudba. Abych hodnocení obou sérií shrnula. Ideální pro dívky mezi 11-15 rokem a pro fanoušky Twilight. Pro ostatní by mohla být příjemná dobrá hudba a pěkná kresba, která je rozhodně kladem tohoto anime. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Tak ako i pri prvej sérii, i tu naspievala úvodnú pieseň "Rondo" skupina ON/OFF a záverečnú "Suna no Oshiro" speváčka Kanon Wakeshima. (Carol Pifková)

Reklama

Reklama