Reklama

Reklama

Robin Williams: Weapons Of Self Destruction

(pořad)
  • USA Robin Williams: Weapons of Self Destruction
USA, 2009, 86 min

Režie:

Marty Callner

Účinkují:

Robin Williams

Obsahy(1)

Komediální show z produkce HBO je pátým speciálem a prvním sólovým televizním vystoupením od roku 2002, které Robin Williams, jeden z nejoblíbenějších amerických herců, oceněný Oscarem, natočil pro kabelovou televizi, jež mu před třiceti lety dopomohla k úspěchu. Williams se v tomto pořadu, který vznikl při jeho živém vystoupení ve washingtonské Síni ústavy, soustředil na politiku, prozradil své názory na zdravotní péči, navrhl osobní verzi šrotovného, pohovořil o drogách a nechal diváky nahlédnout do soukromí, když promluvil o své nedávné operaci srdce. Robin Williams si vymínil, že nechce být dabován ani titulkován, show se proto vysílá v anglickém originále. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Pro standardního diváka, který zná Robina Williamse hlavně z jeho posledních filmů, bude jeho stand-up "připravenost" asi velkým překvapením. Pro mě byl Williams výborným bavičem, který, vzhledem k jeho věku, si nebere vůbec servítky a jede v neskutečném tempu téměř hodinu a půl. Z komediálního hlediska mi jeho styl kratších vtipů a neustálé přeskakování moc nesedí, ale přesto respect - pobavit dokáže. 65 % ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nevládnu tolik angličtinou a jak jsem zjistil, tak toho mrtě moc o Americe nevím (a zastavovat video každých 10s kvůli tuně vysvětlivek se mi nechtělo). Tudíž rovnou přiznávám, že kromě známých věcí a sexu jsem se moc nechytal. Robin Williams je, byl a bude třída. Raději ale jeho kreace uvidím ve filmech, kde to má nějaký účel a smysl. Tady jde jen o letmé prohrabání se vším možným. Takový Bill Bailey je mi svým vystoupením milejší. ()

Reklama

honzii 

všechny recenze uživatele

Robin Williams ve filmech a Robin Williams na jevišti jsou dva rozdílní lidé s rozdílnými energiemi. Zatímco ten filmový Robin je mírný s výmluvným smutným úsměvem, Robin na jevišti je neřízená střela. Je energický, sprostý, vášnivý a doopravdy zábavný. A tuším, že právě tyto stand-upy jsou jádrem jeho práce, a ne filmové role. ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Říká se, že když člověk moc vtipkuje na veřejnosti, skrývá tím své úzkosti a nejistotu. Fakt, že Robin Williams byl už několikrát na odvykačce, by tuhle hypotézu mohl podporovat. Živě na HBO, tentokrát z Washingtonu, to bylo opět o politice (the president´s name is Barack Hussein Obama - now you´re fucking with me), o ekologii (Raccoons - I can´t digest this plastic shit, you green asshole) a samozřejmě sexu (úžasná část o stvoření pánských i dámských pohlavních orgánů - we try to make vagina horizontal, but that dammed thing talks). Je s podivem, že tohle všechno Robin zvládl po operaci srdce. Na rozdíl od předchozí show to ale přece jen jelo na nižší rychlost. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Robin Williams má energii dvacetiletého týpka a to i po operaci srdce. Jeho humor ani nemá jedno unifikující téma, spíš jakoby se Robin rozhlédl doma z okna a sestavil hodinku a půl vtipů na to, co právě vidí. A že by snad mělo jít o nějaký dospělý humor? Ale kdeže. V záplavě sprostých slov a nadávek se stihne zmínit o trávě, videohrách a nevynechá humor toaletní. Weapons of Self Destruction je velmi klasický stand-up s jedním z nejlepších komiků USA. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama