Reklama

Reklama

Zkrat

  • USA Haywire (více)
Trailer 2

Mallory Kane je tajnou vládní agentkou, která pracuje v těch nejnebezpečnějších a nejšpinavějších koutech světa a její mise nejsou vždy tak úplně legální. Po úspěšném osvobození jednoho čínského novináře jí někdo z kolegů podrazí a chce její smrt. Stane se terčem zabijáků, kteří znají každý její krok, a aby přežila, musí dopadnou ty, jenž ji zradili. Díky svému vojenskému výcviku vymyslí dokonalou – a nebezpečnou – léčku. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (32)

Trailer 2

Recenze (513)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Především a hlavně je třeba ocenit netřaslavou kameru v akčních a fightových scénách, to je taková nádhera, když za kamerou není retardovanej zkurvysyn, kterej si neplete kameru s jojem. Další ocenění mám pro hlavní představitelku, je vidět že Gina a bojový sporty jsou velký kamarádi, takže ty fighty byly fakt výtečný, navíc je to kus vydařený baby, takže kdyby mě přemohla třeba v posteli s nebesy, tak bych to věru napovažoval za zkaženej den. Trošku výhrady mám k samotnýmu ději, podle mě je to taková prázdná igelitová taška s nádherným disajnem. Líbí se mě jak textář oficiálního distributra, zjevně ten film minimálně neposlouchal, protože Mallory pracovala pro soukromou agenturu, kterou si najímala statní aparatura, kdyby to napsal nějakej zdejší chroust, budiž, ale ofiko ?? A teď přijde kontrolní otázečka, kolik by asi film dostal od zdejších vodborníčků hvězdiček, kdyby ho netočil Soderbergh? Cha ! Nicméně jako dobrá akční jednohubka z velmi sexovní amazonečkou film funguje kvalitně a to rozhodně není špatný vízo. ()

cukorek odpad!

všechny recenze uživatele

Od Stevena Soderbergha som naposledy videl film Nákaza, ktorý patril do kategórie priemerných a pravdu povediac som bol zvedaví, čo sa teraz zrodilo pod jeho rukami. Aj teraz vytvoril zaujímavú, lákavú škrupinu, ktorej obsahom sa stali herci ako M.Douglas, A. Banderas, alebo M. Fassbender, ale výsledok bol ešte horší. Nemôžem to nazvať inak ako rozbitým vajcom na chodníku, keď jeho škrupina nevydržala a jeho obsah bol úplne na nič. Čo ma na tom filme zaujalo? Jediný moment, keď pri cúvaní zasneženým lesom zrazili jeleňa. Čo ma tom filme bolo zlé? Strašne veľa vecí, ale uvediem len tie najhoršie. Hneď úvodná scéna, keď sa strhla bitka v reštaurácii medzi Mallory (G. Carano) a Aaronom (Ch. Tatum), ktorý ju oblial horúcou kávou do tváre a zasypal údermi a kopancami a ona nakoniec to rozchodila a zasadila mu K.O. od toho momentu sa stala pre mňa železnou lady (a ja som sa začal chytať za hlavu čo to pozerám), jasné že jej neprekonateľnosť sa ďalej stupňovala až do nepríčetná. Ďalším negatívom bolo opakovanie niekoľko minútových pasáži filmu s podmazom nepríjemnej hudby, v ktorých sa odohralo toľko udalostí čo by stačilo na spracovanie ďalšieho filmu. Jednoducho mi toto nesadlo a dokonca až znechutilo. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Ďalšia Soderberghova antikonvenčná variácia, tentokrát na tému zrady v žánri akčný špionážny thriller. V roku 2011 nám ponúka netradičný pohľad na námety, ktoré sú vo filmoch zobrazované čo najviac divácky (akčne, katastroficky, s dôrazom na napätie, zvraty atď.). Pokiaľ film Contagion prináša pohľad na celosvetovú pandémiu a jej dôsledky v čo najrealistickejšom prevedení, tak Haywire je tu preto, aby trošku pribrzdil všetky tie Bourneovské a Huntovské, niekedy priam až absurdné príbehy. Povedzme si narovinu, ako diváci ich zbožňujeme, ale Sodergergh prišiel, aby nám ukázal ako by to vyzeralo, keby to bola realita. Takže sa nečudujem, ak to niekto nestrávil, mne sa tento nápad páčil, realizácia vyšla na výbornú, po všetkých stránkach dobre natočené, a aj keď Soderbergh akciu nemá v malíčku, snahu mu odoprieť nemožno. 80%. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, kdy je záhad víc než dost, nic moc nechápete a až na závěr zjistíte, že z vás režisér dělal blbce a vysvětlí vám, jakej je génius, jak to všechno bylo. Škoda, vzheldem k obsazení a žánru jsem se těšil. Tohle šlo natočit daleko líp. Aspoň mi Soderbergh představil Ginu Carano, na tu se zas někdy rád podívám. # příběh 5 | hudba 5 | humor 0 | akce 6 | napětí 3 | pustil bych si znovu 5 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Co to sakra bylo? Absolutně nezajímavý film, ve kterém funguje akorát skvělé obsazení. Hlavní roli však má pouze Gina Carano a ostatní jsou tam spíš jen jako jména pro plakáty a trailery, jak je ostatně zvykem. Když k tomu ještě připočtu strašný soundtrack, tak mi vychází jednoznačný podprůměr...30% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (9)

  • Držiteľom autorských práv na tento film je spoločnosť "Five Continents Imports". Rovnaký názov používa CIA ako svoje krycie meno v snímke Tri dni Kondora (1975). (m.a.t.o.)
  • Film bol ohlásený pod názvom Knockout, no ešte pred začiatkom produkcie sa jeho názov zmenil na Haywire. (m.a.t.o.)

Související novinky

Gina Carano jako anděl pomsty

Gina Carano jako anděl pomsty

21.07.2013

A to doslova. Drsná holka z MMA („mixed martial arts") se úspěšně přesunula na plátna kin díky Zkratu a letošnímu Rychle a zběsile 6. Další role? Anděl. Ale takový, který z vás svým mečem a sadou… (více)

Drsné holky pro Expendables v sukních

Drsné holky pro Expendables v sukních

09.10.2012

Zpočátku zněly plány studia Lionsgate natočit jakési „ženské Expendables“ jen jako součást kampaně před uvedením druhé mise legendárních vysloužilců. Všechno ale nasvědčuje tomu, že se filmu opravdu… (více)

Posádka pro rychlou a zběsilou jízdu číslo šest

Posádka pro rychlou a zběsilou jízdu číslo šest

05.05.2012

Rychle a zběsile 5 bylo hodně fajn, takže se těšíme na Fast Six. Natáčení je za rohem, Justin Lin zavelí do akce už příští měsíc v evropských lokacích. Logicky právě finišuje obsazování. Kromě Vina… (více)

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

25.04.2012

Dnes tu pro máme pořádnou dávku akce, tak se nezdržujme: Robert Rodriguez je odvážný muž. Chce totiž do role hlavního záporáka v Machete Kills obsadil Mela Gibsona. Podle posledních zpráv je všechno… (více)

Reklama

Reklama