Reklama

Reklama

Zkrat

  • USA Haywire (více)
Trailer 1

Mallory Kane je tajnou vládní agentkou, která pracuje v těch nejnebezpečnějších a nejšpinavějších koutech světa a její mise nejsou vždy tak úplně legální. Po úspěšném osvobození jednoho čínského novináře jí někdo z kolegů podrazí a chce její smrt. Stane se terčem zabijáků, kteří znají každý její krok, a aby přežila, musí dopadnou ty, jenž ji zradili. Díky svému vojenskému výcviku vymyslí dokonalou – a nebezpečnou – léčku. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (32)

Trailer 1

Recenze (513)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Teda tady ani nechápu, proč tak béčkový, tupý, přímočarý a nudný akční filmy cpou do kina... ?? Moc se v tom filmu neděje. Je to jak nějaká videohra, běhá tam kozatá holka, která je buď v upnutých šaťičkách, nebo večerních šaťičkách. Holka může střílert z pistole. Jestli umí střílet i z jiných střelných zbraní nevím, protože během hry ... tedy pardon, filmu, žádnou nenašla. Taky může řídit auto a bojovat na férovky beze zbraně. A to je asi to nejlepší na hře, tedy sakra ... na tom filmu ... ty bitky. Spousta zajímavej úderů a hmatů stylu jiu jitsu, judo, lámání, páky, přehozy ... super!! Choreografie soubojů hodně fajn a připomínala mi nedávno shlídlý Dragon Eyes ... Jinak tam nic jinýho není, teda vlastně je, opálený botulotoxinový celebrity jako je Antonio Banderas a Michael Douglas, které mi připadaly jako čerstvě uprchlé zombies z mauzolea ... Jo a je tam ještě Ewan McGregor no ... No a to je tak všechno, ...teď koukám, kolik s....k se dá napsat o h...ě... Přidávám 1* za souboje, jinak hrůza ... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Když mi v posteli po půlnočním milování řekne, že si chce jít sama zaběhat do odlehlého parku, nemám strach. Když přijde s nápadem, že chce sama stopem projet Východní Evropu, ani se ji neptám na pojištění. Když nestíhám doběhnout autobus, zeptám se jí, jestli se mnou v rychlosti neodcouvá na nádraží. Když mám problém ve škole, ukážu její fotku z boxerského tréninku. Když nás někdo neomaleně předběhne ve frontě do kina, okamžitě odbíhám k uvaděčům pro smetáček a lopatku. Dámy a pánové, seznamte se - Gina Carano, můj nový objev. Zazářila v ženské verzi 96ti hodin a nyní svými mocnými stehny svírá mou mysl. Nepotřebuje, aby jí někdo neustále stál za zadkem a platil za ní kafe, nemá zapotřebí lascivních póz zvýrazňující její ženské zbraně. Používá chlapskou pěst, bouchačku, kašle na Douglase i Banderase, a na rozdíl od Supermana má krásně vypracovaný hrudník. Něco mi říká, že člověk odpovědný za zpackaný závěr tohoto filmu už leží rozcupovaný v náhradních dílech. A já už se nemohu dočkat dalšího rande... ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh neumí točit akci. Je mi líto, ale neumí. Tím teď nechci shazovat většinu scén, protože z hlediska choreografie a uvěřitelnosti jsem už hodně dlouho neviděl nic podařenějšího (bylo poznat, že Gina se toho nebojí a že má s bojem bohaté zkušenosti). Bohužel, ty skvělé scény jsou natočeny takovým stylem, že je vám fuk, kdo vyhraje a vy se i přesto, že obdivujete herce/kaskadéry za tu odvedenou práci, nudíte. A tohle je pro mě Haywire - film s parádními hereckými esy a skvělou Ginou Carano, který bohužel nefunguje tak, jak by si to autor přál. Nepůsobí cool, nepůsobí dynamicky, působí tak nějak rozpačitě. Což je škoda, při takovémhle castingu. 50 %. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Celé je to takové nijaké, prázdné. Akční scény jsou špičkové (honička v lese!), herecky nemám co vytknout, ale ty přechody mezi jednou akcí a druhou akcí mě vysloveně nudily. Je mi líto, ale odříkávání prázdných vět z úst hereckých hvězd mi prostě nestačí. Po režijní stránce je ZKRAT hodně nápaditý, problém jsem měl snad jen s často nepasující hudbou. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Buď mi hned řeknete, proč jste mě zaprodali nebo mi to řeknete za 10 minut, až Vás budu držet pod krkem." Mám v sobě příliš málo submisivity na to, abych dokázal naplno ocenit příběh dominatní bojovnice Mallory. Kdyby se mne však pan Soderbergh nepokoušel utvrdit v mýtu, že by mu jeho pověstná kreativita nikdy nedovolila natočit pouhý akční béčko, tak bych určitě ještě s jednou peticípou neškudlil. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (9)

  • Českou stopou ve filmu je přítomnost Škody Octavie druhé generace, která se objevuje ve scéně v Dublinu jako irské taxi. Vidět je ve filmu možné také českou dvousetkorunu. (Adrai)
  • Natáčalo sa od 2. februára do 25. marca 2010 v Írsku a Novom Mexiku, USA. (m.a.t.o.)

Související novinky

Gina Carano jako anděl pomsty

Gina Carano jako anděl pomsty

21.07.2013

A to doslova. Drsná holka z MMA („mixed martial arts") se úspěšně přesunula na plátna kin díky Zkratu a letošnímu Rychle a zběsile 6. Další role? Anděl. Ale takový, který z vás svým mečem a sadou… (více)

Drsné holky pro Expendables v sukních

Drsné holky pro Expendables v sukních

09.10.2012

Zpočátku zněly plány studia Lionsgate natočit jakési „ženské Expendables“ jen jako součást kampaně před uvedením druhé mise legendárních vysloužilců. Všechno ale nasvědčuje tomu, že se filmu opravdu… (více)

Posádka pro rychlou a zběsilou jízdu číslo šest

Posádka pro rychlou a zběsilou jízdu číslo šest

05.05.2012

Rychle a zběsile 5 bylo hodně fajn, takže se těšíme na Fast Six. Natáčení je za rohem, Justin Lin zavelí do akce už příští měsíc v evropských lokacích. Logicky právě finišuje obsazování. Kromě Vina… (více)

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

25.04.2012

Dnes tu pro máme pořádnou dávku akce, tak se nezdržujme: Robert Rodriguez je odvážný muž. Chce totiž do role hlavního záporáka v Machete Kills obsadil Mela Gibsona. Podle posledních zpráv je všechno… (více)

Reklama

Reklama