Reklama

Reklama

Borci z Blue Mountain State

(seriál)
  • USA Blue Mountain State
Komedie / Sportovní
USA, (2010–2011), 14 h 29 min (Minutáž: 21–29 min)

Hrají:

Darin Brooks, Alan Ritchson, Chris Romano, Ed Marinaro, Meghan Heffern, Leah Renee, Denise Richards, Tod Fennell, Kelly Kruger, Sinqua Walls, Alex Weiner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Rozjařená komediální série o americkém fotbalu sleduje tři mladíky, kteří se snaží protlouct programem školní fotbalové ligy amerického Středozápadu.  Alex je talentovaný rozehrávač, spokojený se svojí pozicí na střídačce a rozjetými mejdany se školním maskotem Sammym. Na druhé straně je Craig, kterého plán na rychlou kariéru do profesionálního sportu kontroluje jeho přítelkyně. Povede se těmto čerstvým zelenáčům vybalancovat fotbal, holky, školu a nonstop buzeraci? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (117)

Gereth 

všechny recenze uživatele

Vezměte průměrnou americkou teen komedii, několikrát ji ještě vylouhujte, z osazenstva vyškrtněte toho všudypřítomného idiota, který hledá svojí životní lásku a jehož srdceryvné scény, kde si vylévá duši, jste beztak povětšinou prozívali nebo přetočili, přidejte dalších pár pošuků, větší koncentraci chlastu, drog a sexu a dostanete Blue Mountain State. Samozřejmě počítejte s nějakými těmi zvracícími, fekálními a jinak nechutnými scénami. Ideální doplněk k pivu a vypnutému mozku. Hlavně ke konci serie se najde i pár celkem solidních vtipů. // Nejoblíbenější postava: Thad Castle // 1.serie: 50% // 2.serie: 70% // 3.serie: 65% ()

Vitaminy 

všechny recenze uživatele

Tam, kde končí většina komediálních seriálů, Blue mountain state teprve začíná. Nehorázná smršť čeného, fekálního, kozatýho humoru, která k nevíře vyplní každý díl seriálu do poslední minuty. BMS je v podstatě další tuctová americká teen komedie, ale je vidět že formát jednou týdně dvacet minut je ten správný pro tento žánr. Daleko lepé se snáší slyšet slova FUCK, WHORE, BITCH, apod. pořád dokala po dvacetiminutových dávkách. Po první serii jsem uvažoval o čtyřech hvězdách, ale druhá serie mně přesvědšila, že si zaslouží hvězd pět. Chválím výběr herců - Thad a Sammy se opravdu povedli. A co potom ten výběr kočiček?? Kolikrát jsem si nechal zdát, jaké by to bylo být první quaterback, který by si mohl vybírat, které kozičky si vezme na pokoj :D GO! BMS! ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Kultová sága American Pie skrášľovala život väčšine školopovinných detí na začiatku nového milénia a takisto započala a definovala isté filmy bez väčšej hĺbky, predávajúce ilúzie amerického univerzitného života, ktoré ale paradoxne od reality moc vzdialené neboli. Vďaka (kvôli) AP vzniklo nespočetné množstvo identických, suchých a bezduchých kópií, lepších výborných kúskov, ale aj jeden unikátPrcičky v seriálovom kabáte – Blue Mountain State. A ten to má všetko. Univerzitu, kampus, doplň-ľubovolné-grécke-písmeno-house, sex, párty, drogy, chľast, 10/10 girls, rivalitu, lakros, pivné sudy, všetky druhy charakterov, plyšových maskotov, roztlieskavačky, pompóny, kultúrne odkazy, hip-hop, punk-rock (v seriáli sa objaví mnoho známych/neznámych kapiel – vďaka za rozšírenie obzorov, chýbal mi tu už len ikonický blink-182) a to najdôležitejšie zo všetkého – americký futbal. Vlastne on je primárnou témou seriálu a je mu venované najviac času, preto mi zostáva záhadou, že nie je vôbec zobrazovaný v celej svojej kráse (rozumej zápasy, ukázané sú len tréningy) s výnimkou poslednej dvojepizódy The Corn Field. A aj keď sa nejedná o nejaký extra divácky zážitok, káder z BMS mi chýba už teraz. Rozlúčka nebola prakticky žiadna, ak pamäť neklame, 4. séria nebola ani plánovaná, takže tých záverečných "rozlúčkových" 30 sekúnd moc nechápem. Práve toto možno umocňuje ten môj menší divácky smútok. No nič, uvidíme, čo priniesol sequelový film The Rise of Thadland, počkám si na jeho zhliadnutie aspoň polrok, nech sa mi potom k tomu do cesty pripletie aj patričná dávka nostalgie. --- "Once upon a time, some weak, pathetic pussy coined the phrase: 'Winning isn't everything.'" ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Seriálové prcičky. Stejně ujetá bláznovina. Sex, chlast, drogy, us fotbal a v neposlední řadě spousta krásných žen. Postavy jsou velmi podařené. Překvapilo mě, že zde hraje Ed Marino. Pro ty kteří vědí o koho jde, tak jsem určitě nebyl zaskočen jen já. 20 minut na díl je tak zhruba akorát. Některé díly jsou perfektní, některé méně a některé bohužel tak nějak nemají konec, což je velká škoda. V podstatě ani skoro žádné dílové návaznosti se tu nedočkáme. A i to je škoda. První série je velmi vydařená (90%), druhá je o něco slabší (80%) ovšem třetí už je hodně bídná (60%). Nicméně je to jeden z těch povedenějších komediálních seriálů, na který se s radostí za pár měsíců podívám znovu. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Po první sérii: That's it!!!! Na tohle jsem čekal. Tenhle seroš je nonstop kalba, paření, prcání, ujetost, americkej fotbal a v jednom kuse zábava, kterou jsem si zamiloval. Zápletky tu nejsou nijak složitý a většinou se stejně točej kolem drog, steroidů nebo vztahu Cragia Shailoa s jeho přítekyní "pannou", což je děsná prdel. Žádný moralizování, pitvání se v mezilidský lásce na vysoký škole, žádný nudný propletence alá BH90210, ale jsou to takový dvacetiminutový Prcičky se super postavama, který jsem si musel zamilovat. Hlavní hrdina mi zprvu moc sympatickej nebyl, ale nakonec jsem si ho oblíbil. Maskot týmu Sammy je výbornej mamlas a kapitán fotbalovýho týmu je magor, kterej kandiduje na seriálovou postavu století a může směle konkurovat třeba takovýmu Barney Stinsonovi. Dívčiny, který se tu objeví jsou sympatický a neotravný a maj většinou šmrnc. Nemůžu ani zapomenout na trenéra týmu, kterej je bombovej. Těším se na druhou sadu. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • V několika dílech si lze všimnout, že Coach Marty Daniels (Ed Marinaro) má po odklopení zatmavených skel na svých brýlích prázdné obroučky pro dioptrická skla. (karda1)

Reklama

Reklama