Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (369)

MMR 

všechny recenze uživatele

Ó Petere Farrelly, ó Bobby Farrelly, jak to vy dva jenom děláte? Díky Vám jsem si poprskal klávesnici, jak jste na mě vybafli ty své vtípky. Každá vaše komedie je úžasná, a tahle je další v pořadí. Tento specifický druh humoru je pro mě ušitý jako na míru. Pro mě sranda na druhou, ne-li na třetí :-) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na Farreleyovské poměry až nezvykle uhlazené (ačkoliv nějakých těch fekálních vtípků se taky dočkáme).Pro lepší hodnocení by Hall Pass musel mít lepší/méně průhledný příběh a za mě určit ě sympatičtější ústřední dvojici.Jason Sudeikis u mě příliš sympatií nezískal a Owen Wilson je na svoje poměry skoro až nevýrazný.Jako jednohubka s pár slušnými vtípky Hall Pass ještě obstojí,ale potenciál tu byl větší...60% ()

Reklama

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Bobby & Peter Farrelly, Pete Jones, Kevin Barnett / Pete Jones | Produkcia: Charles B Wessler, Bradley Thomas, Benjamin Waisbren, Bobby & Peter Farrelly, J.B. Rogers, Mark Charpentier | Distribúcia: New Line Cinema Warner Bros. | Štúdio: Virtual Studios | Rozpočet: 36 miliónov $ | Tržby: 60,992,910 $ || ()

Parlay 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedená komediální oddychovka, kterou je třeba ocenit už jenom pro minimální výskyt trapných a nevkusných momentů, což lze v případě bratří Farellyových bez nadsázky označit za husarský a chvályhodný kousek. Po většinu stopáže se hláškuje jedna radost a všemožné chlapácké patálie mají vtip a šmrnc (golfový vozík by rozesmál i Šíleně smutnou princeznu). Jen se nemohu zbavit dojmu, že Owen Wilson se při natáčení zřejmě necítil zcela ve své kůži, a to už jenom z toho důvodu, že tu údernější polovinu ústředního dua zcela bez diskusí představuje Jason Sudeikis. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když vaše manželství ovládne nuda a stereotyp, zkuste si ho nějak ozvláštnit, a to třeba tak, že si na týden dáte pauzu od manželství a budete si užívat, jako byste žádné závazky neměli. Buď to vaše manželství stmelí a budete se mít rádi stejně jako na začátku, nebo když ani tohle nepomůže, tak se holt vrátíte k těm stereotypům. Tahle komedie mi přišla docela zvláštní a poněkud neuspořádaná a chaotická. Navíc je bohužel tento film velmi nevýrazný, viděl jsem ho teprve před třemi dny a zjišťuji, že si z něj většinu nepamatuji, a i to o něčem svědčí. Přitom běžně mám romantické komedie rád a troufám si říci, že většina z nich mě dokáže zaujmout. Tato komedie mě sice taky dokázala zaujmout aspoň natolik, že jsem se u ní téměř nenudil a bez problémů jí zhlédl až do konce, ale jak už jsem napsal, její nevýraznost je tak velká, že v mých vzpomínkách zapadne tato komedie někam hodně hluboko a budu mít časem problém si vybavit, o co v ní vůbec šlo a kdo tam hrál. A z toho důvodu hodnotím tento film jako mírně podprůměrný, což v hvězdičkovém hodnocení obnáší udělení pouhých dvou hvězd. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Keď Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) ležia na hotelovej izbe a rozprávajú sa, beží v televízore film Bournov mýtus (2004). (Insomnia)

Reklama

Reklama