Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (370)

Derek 

všechny recenze uživatele

farrellyovka balancujuca na hranici trapnosti (ako sme si na to u ich poslednych filmov zvykli) a kopirujuca svojim stylom tak trocha momentalneho krala komedii juda apatowa, zachranena niekolkymi vtipmy u ktorych som vybuchol smiechom. skoda ze to ma viac hluchych miest ako tych skutocne vtipnych, ale prezit sa to da... ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

V podstatě povedená komedie, hlavně první hodinka je velice svěží zábava. Jako nejlepší část považuju den 1 s golfem a sušenkama, to byla šleha. Je ale škoda, že se ta tendence neudržela a ke konci je to bráno možná až moc na vážno a spadá to do běžné americké romantiky. Taky si myslím, že mohly být více rozvedeny jednotlivé dny, když už se počítaly, protože tam šlo vymyslet neomezné množství dalších gegů a tvůrci se mohli razantněji vyřádit. Rozhodně jsem se ale nenudil. 3,5*. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Nakonec se přikláním ke dvěma hvězdičkám, protože si myslím, že tato komedie o vtazích měla rozhodně navíc!!! To mě docela mrzí, pač Owena Wilsona mám rád i bratry Farrellyovi. Měli skvělou látku, ale nějak to prošustrovali. Wilson, rozhodně umí být vtipnější a jeho ulízlá role mi tolik neseděla. Bohužel na to, že to má být vtipná komedie se zas tolik humoru nedostavuje a nic není pořádně dotaženo do konce. Když už někde má k něčemu dojít, tak se vždy hodí zpátečka a je tu možná až moc mravného poučování. Takže vlastně asi zklamání, než cokoli jiného... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když vaše manželství ovládne nuda a stereotyp, zkuste si ho nějak ozvláštnit, a to třeba tak, že si na týden dáte pauzu od manželství a budete si užívat, jako byste žádné závazky neměli. Buď to vaše manželství stmelí a budete se mít rádi stejně jako na začátku, nebo když ani tohle nepomůže, tak se holt vrátíte k těm stereotypům. Tahle komedie mi přišla docela zvláštní a poněkud neuspořádaná a chaotická. Navíc je bohužel tento film velmi nevýrazný, viděl jsem ho teprve před třemi dny a zjišťuji, že si z něj většinu nepamatuji, a i to o něčem svědčí. Přitom běžně mám romantické komedie rád a troufám si říci, že většina z nich mě dokáže zaujmout. Tato komedie mě sice taky dokázala zaujmout aspoň natolik, že jsem se u ní téměř nenudil a bez problémů jí zhlédl až do konce, ale jak už jsem napsal, její nevýraznost je tak velká, že v mých vzpomínkách zapadne tato komedie někam hodně hluboko a budu mít časem problém si vybavit, o co v ní vůbec šlo a kdo tam hrál. A z toho důvodu hodnotím tento film jako mírně podprůměrný, což v hvězdičkovém hodnocení obnáší udělení pouhých dvou hvězd. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Owena a jeho kamaráda už jaksi neuspokojuje jejich vztah se svými ženami a tak nastane čas, kdy si všichni potřebují dát voraz. A co myslíte, pomůže jim to k nalezení nových sympatií k neznámé nebo zjistí, že vlatně našli tu pravou? Tak jo, asi každý někdy potřebuje odpočinek, ale je jen na každém, jak s danou příležitostí naloží. Námět není špatný, ale je potenciálně nezvládnutý s nudnými herci, dokonce i s nudným Owenem. Takto si jeho vzestup k výšinám nepředtavuju! Týden bez závazků je jako týden bez větších nápadů, nudný, bez většího napětí a zábavy... 40% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Do role Paige byla obsazena Amanda Bynes. Kvůli vytíženosti ale musela účast zrušit a byla nahrazena Alexandrou Daddariovou. (oje)
  • Keď Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) ležia na hotelovej izbe a rozprávajú sa, beží v televízore film Bournov mýtus (2004). (Insomnia)

Reklama

Reklama