Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (370)

hendrich6 

všechny recenze uživatele

Podle mě hodně podceněná komedie, já jsem se u ní nasmál až moc. Mám prostě pro Owena Wilsona slabost, směju se jenom co ho vidím na plátně a přesto, že by se mi k němu hodil někdo možná trochu jiný, tak ani Jason Sudeikis nezklamal. První polovina je plná vtipných situací, hlavně důvěrný rozhovor na kamerách nebo zadržení policií, ke konci sice trochu ztrácí dech a konec je očekávaný, ale rozhodně to není nic, co by mi vadilo. Pro mě osobně výborná komedie. 75% ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Hall Pass mi namasíroval bránici jak stokilová thajka, takže můžu všem s klidným svědomím doporučit. Parta sexuálně frustrovaných čtyřicátníků co dostane propustku od zoufalých manželek má sama o sobě zábavný potenciál a Wilson i Sudeikis ho těží až na dřeň. Když se po několika dnech strávených hulením a přežíráním konečně namotivují a falešným sebevědomím vybavení začnou obrážet bary a diskotéky, narazí na drsnou realitu. Po uhlazených ženáčích zástupy modelek nevzdychají. Zoufalé pokusy ošustit cokoliv dostanou pod ruku jsou právě to nejzábavnější a Sudeikisovi přijde vhod i šikovnost provozovat falešný orál:) Standardně očekávaný přechod k uvědomění si a romantice naštěstí zabije humor až v poslední dvacetiminutovce, tak si tu hvězdičku za nadprůměr bez debat zaslouží. ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, kterej skutečně překročil moje očekávání. Opravdu fajnová a extrémně zábavná (!!!!!!) komedie s vtipnym Owenem Wilsonem a ještě trojnásobně epičtějším Jasonem Sudelkisem. Když jsem koukal na seznam filmů režisérů Farrellyových, tak mi hned bylo jasný, proč jsem se u toho tolik bavil. Člověk, kterej natočí Mary, Blbý a blbější nebo Irenu v tom jednoduše nejspíš umí chodit. A tenhle film je zábavnej od začátku s balením nezletilý holky až do téměř konce (píšu "téměř", protože konec ani v nejmenším nepřekvapí). A má to prostě epický momenty, u kterejch jsem se smál nahlas (hlavně ty z golfovýho odpaliště). Perfektní jednohubka, která pobaví. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Úplný prototyp podpůrměrné komedie, ve které nenaleznete prakticky zajímavého a rozhodně ne nic, čím by se Hall Pass odlišil od ostatních filmů této kategorie. Bohužel zde najdete jenom nesympatický cast, nesympatické charaktery, šablonovitý děj, nevtipné situace a spoustu hloupých momentů. Jediný světlý moment je asi Alexandra Daddario, která je ale žalostně nevyužita. Tady není naprosto o čem. Zbytečný film. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Nakonec se přikláním ke dvěma hvězdičkám, protože si myslím, že tato komedie o vtazích měla rozhodně navíc!!! To mě docela mrzí, pač Owena Wilsona mám rád i bratry Farrellyovi. Měli skvělou látku, ale nějak to prošustrovali. Wilson, rozhodně umí být vtipnější a jeho ulízlá role mi tolik neseděla. Bohužel na to, že to má být vtipná komedie se zas tolik humoru nedostavuje a nic není pořádně dotaženo do konce. Když už někde má k něčemu dojít, tak se vždy hodí zpátečka a je tu možná až moc mravného poučování. Takže vlastně asi zklamání, než cokoli jiného... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Do role Paige byla obsazena Amanda Bynes. Kvůli vytíženosti ale musela účast zrušit a byla nahrazena Alexandrou Daddariovou. (oje)
  • Richard Jenkins, představitel Coakleyho, žije ve městě Cumberland, kde vyrostla i režisérská dvojice Bobby a Peter Farrelly. (žvanimírek)

Reklama

Reklama