Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svižné, přesné, užitečné, tak hodnotí svou vlastní zpravodajskou relaci TV Prima. Ta má podle druhé nejúspěšnější komerční televize u nás přinášet přehled nejdůležitějších a nejzajímavějších událostí uplynulého dne doma i ve světě. (Paity)

Videa (2)

Trailer

Recenze (109)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, občas se na to kouknu, ale informativní hodnota zpráv je téměř nulová a asi bych to i ohodnotil odpadově, avšak jsou zde dva důvody proč dávám jednu hvězdu. Jednak zprávy srovnávám s těmi na Barrandově a také na Nově a Prima je zkrátka nejlepší z téhle trojice. Druhým je, že se tento výtvor se dá také brát jako kompilace katastrof, bitek a bouraček na youtube. 15% ()

ABCD Marta 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to nebývalo špatné a dalo se na to dívat, ovšem pouze do doby, než se to, pro mě z nevysvětlitelných příčin, začalo podobat pořadu Televizní noviny na TV Nova, takže...o stupeň lepší jak novácké zprávy, a to je moc. ()

Reklama

P_Soar odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle nejsou žádné zprávy, ale jen změť přihlouplých reportáží(či snad instruktáží?), černé kroniky a "zajímavostí" ze showbusinessu se stopovým množstvím informací. Mě na tom vždy udiví a znechutí ten vemlouvavý hlas redaktorů - jakýchsi novodobých kněží -, kteří nám neustále radí, co a jak máme a nemáme dělat, na co si dávat pozor, co cítit a co si myslet. Ano, je to vlastně náhrada "bohoslužby", ovšem náhrada sloužená idioty pro ještě větší idioty dřepící u televizí, "bohoslužba", která ducha nepovznáší, ale otupuje. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

"Zprávy TV Prima": Kdybych tohle nesledoval, tak bych se večer za poslední roky nudil. Zajímavé, že PRIMA zprávy vytahují takové reportáže, jejichž motiv je jak alternativní média - zavádět předsudky i k tisícům našincům, trestat lidi za jejich činy, které nikomu neublížily ("tradice") - to ani ostatní TV zprávy nedělají, kéž by byl takový účinný detektor lži, který by zjistil, kde je opravdu pravda. I kdyby pravda byla ta od alternativních, tak nechci, aby to způsobilo větší předsudky k některým skupinám. Pokud by se prokázalo, že nějaká reportáž byla kachna schválně vyvolávající předsudky, tak bych dal tvrdý trest. Na druhou stranu, jsou ale i pro mně dobré (myslím jako kritika jevu) informace, třeba o tom, že přes 100 členů Generálního štábu jsou zastánci islámu kvůli násilí (takové schvalování je horší než sluníčkář, který je jenom tolerantní). Či to o GDPR a jejich zákazech, které jsou dost přísné i na mně. Nebo o přísné korektnosti typu že "bílí vousatí muži" se musí odstranit z prostorů univerzity (což je extrémní pro mně). <> "Krimi-zprávy": Jediné dobré věci na ní, co mě nejvíc těší (myslím vybrání témat k reportáží) a zajímá, jsou různé trollovací stránky, šíření poplašných zpráv, motivy k vraždě, sebevraždy, šikana, extrémismus. Zase ty reportáže o nehodách, zlodějích, podvodech, výrobě drog, jsou pro mně už pořád o tom samém. Navíc ty jejich dokolečka opakující se slova na téměř každou reportáž: "Otřesný případ", "Otřesný případ", "Tohle pohoršilo i otrhlé kriminalisty", "Tohle pohoršilo i otrhlé kriminalisty"... Jak to můžou lidé stále věřit těm ohraným výrazům? Jednu hvězdu za některé reportáže o trollinzích, jinak ty prvně popsané záměry reportáží (předsudky), jsou pomalu na odpad! ()

El_Shafo odpad!

všechny recenze uživatele

Infotainment podobně nevkusného, ale snad ještě amatérštějšího ražení než na Nově. Zlo moderního věku, hrob demokracie. Nechci si raději zjišťovat, jakou sledovanost má chudák Šebrle (že se mu nechce raději žebrat u kostela), stačil mi jeden hysterický záchvat volání po odebírání volebního práva na základě sesbíraných dat z předem instalováných štěnic v televizních přijímačích, který jsem zažil, když jsem nedávno zjistil, kolik voličů se dívá na Borhyovou s Korantengem, a dosud jej zcela nerozdýchal. A to ani neposuzuji, co vysílají, ale jak. Ta forma je prostě neuvěřitelná a nepochopitelná. No a mám-li přece jenom zhodnotit i obsah, vybavuje se mi, že ve Springfieldu mají rádio KBBL: Kecy, Blbosti, Bláboly, Lži; netrpělivě očekávám přejmenování TV Prima po jeho vzoru. Ne, opravdu nevím, proč se na primácké zprávy někdo dívá, vždyť pro chvíle masochistických choutek tady máme do extrému dotažený, a přece krystalicky čistý trolling na TV Šlágr. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Ve zpravodajské relaci se vystřídalo 9 moderátórů, a to Terezie Kašparovská, Tomáš Drahoňovský, Sandra Parmová, Roman Fojta, Mirka Čejková, Pavel Zuna, Jiří Chlum, Světlana Zárubová a Martina Gavriely. (chleba24)

Reklama

Reklama