Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 121)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler sa ma pokúsil rozosmiať a podarilo sa mu to. Tento žáner mu sedí a ja som sa po dlhšom čase dal nahovoriť na romantickú komédiu, ktorá sa dá pozerať opakovane a baviť sa znova. Osobne mi dosť pripomína podarenú komédiu s B. Stillerom Tesne vedľa, ktorá ma tiež dobre pobavila. J. Aniston som kedysi vôbec nemusel, ale tu dokazuje , že som sa mýlil a vo filme je fakt skvelá. Vedľa umelo vyzerajúcej N. Kidman vyzerá absolútne prirodzene a sympaticky. Kidman si postavu bývalej namyslenej spolužiačky užíva a ich spoločný tanec s Jennifer pobaví. Hlavne kokosové orechy... Najväčší záchvat smiechu som dostal pri scéne s ovcou, ale dobre pobavia aj ksichty po zbabraných plastických operáciách. Strčiť si slamku do úst môže byť pre niekoho vážny problém. Humor je celkovo príjemný, nevtieravý a film baví aj keď je od začiatku jasné ako skončí. 80%. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Jsou to silný dvě *, ale na tři to podle mě, nebo aspoň pro mě, nemá. Na to je to málo originální (ale co taky čekat), především ale málo vtipný, spíš je to na takový uchechtávání a jedno menší zasmání. Sandler je tu celkem sympatickej a Jennifer Aniston úžasná, zbytek za moc nestojí, snad až na Nicole Kidman, která mě svou účastí na tomhle dost překvapila. A ačkoliv tu není moc nechutnej vtipů apod., což je u mě jedině k dobru, jsou tam dlouhý nudný části, který člověk musí přetrpět, aby se dostal ke konci, kterej se dá uhodnout už jen z pohledu na plakát. Ale to stejně není film pro mě a dobrovolně bych se ani nedívala. Ovšem kdo má rád Sandlerovskej styl, neměl by bejt moc zklamanej. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tuto romatickou komedii považuji za nadstandartní už jen proto, že jsem se málem počůrala. Po hodně dlouhé době jsem v kině slyšela obrovské záchvaty smíchu. Beru zpět, že Sandler začíná být nudný, i když většinu humoru zde odvedli vedlejší role. Paní s nepovedeným obočím musela rozesmát opravdu každého. Propánajána, na tohle jsem čekala roky!! Obrovské překvapení. Možná za tohle Duganovi dokonce odpustím Zohana. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jen tak pro nenáročný zabavení to je perfektní, nesnaží se to za každou cenu vytvářet třeskutý fóry, takže to není trapný, Sandler tomu dodává vtip, Jennier Aniston je zase docela sexy, i když jí osobně moc nemusim, tak tady jí tofakt sekne a o Brooklyn decker se neni třeba bavit, ta je jasná, navíc se tam na skok objeví i Nicol Kidman. Akorát netušim, kde vytáhli tu malou nesympatickou holku, která i když se smála, tak jsem čekal, kdy se někomu zahryzne do nohy. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Kdyby v tom nehrála Jennifer Aniston ani by mě nenapadlo jít na komedii se Sandlerem do kina. Ale velice mě to překvapilo, bylo to vtipné, rychle to utíkalo a ústřední dvojci to spolu poměrně slušelo. Některé ty nechutnější vtípky bych vypustila a neměla bych v podstatě co vytknout. Prostě dobrá romantická komedie na odpočinek. Jen ta Nicole Kidman vypadala něják divně. 4* ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Skladbu „Tainted Love“ od Soft Cell bylo dříve možné zaslechnout i v seriálu Přátelé (od r. 1994), ve kterém hrála i Jennifer Aniston (Katherine). (Bobik99)
  • Natáčení probíhalo na Havaji a v Kalifornii (Los Angeles). (Terva)

Reklama

Reklama