Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 122)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Naprosto klasický snímek, který jede po stokrát vyjetých kolejích, aby se pustil do urputného scénáristického boje, ve kterém selhává. Zpočátku jednoduché, lehké a poměrně zábavné, ke konci však tvůrci nabalují na příběh další a další nesmyslné nánosy balastu, pod kterými děj značně trpí. Pár povedených vtípků a senzačně šílená Bailee Madisonová snímek bohužel nezachraňují. Nicméně nejen podle hodnocení se dá soudit, že své diváky si to najde. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Just Go with It a další Sandlerova skvělá komedie s překrásnou Jennifer Aniston. Příběh samozřejmě typický, ale svým způsobem pěkný a hlavně stravitelný. Ve filmu se objevili dva moji oblíbení herci a navíc spolu. Nemám co bych vytkl, protože jsem se zasmál, podíval na krásné holky, skoro pobrečel a podíval se na krásu Havaje, který mě svým způsobem hodně upoutal. Pro mě za mě, ať si píše každý co chce, ale pro mě zase skvělá komedie s troškou romantického nádechu na závěr, ale pořád kvalitní dílo s Adamem Sandlerem... 8/10 = 89% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Nie je to až taký malér a je to predsa len krok rozumnejším smerom, než aký urobili Dospeláci, kde banda kamarátov (ne)vtipne posedávala dve hodiny pri jazere a idú záverečné titulky. Toto má viac hlavu a pätu. Niekoľkokrát som sa dokonca zasmial. Havaj je Havaj a mám rád vajcovitú šišku Adama Sandlera. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Myšlenka, že finančně zabezpečený plastický chirurg balí děvčata na snubní prsten, jakožto symbol fiktivního manželství v krachu, je sama o sobě dosti uhozená, ale aspoň je pak v upředené pavučině lží dovoleno vše.. Proč ne? Sandler se pomalu dostává z puberty, i když přísun humoru tady zajišťují spíše vedlejší postavy (deutsche dealer ovcí), Jennifer opatrně vykoukla ze škatulky s velkým nápisem Rachel a i na konci se překvapivě podařilo z obvyklých klišé vybruslit se ctí. Zdá se, že Sandlerovy filmy můžete milovat, ignorovat nebo nenávidět, ale uznáte jedno - vždycky je díky stylu poznáte a to nejen na základě přítomnosti syndromu dráždivého střeva. Podobné je to i u pop hudby, člověk je ani nemusí mít rád a hned podle prvních taktů pozná třeba ABBu, Ace of Base nebo ´N Sync. No ty asi ne... Jinak vzhledem k stupni "vyvinutosti" Brooklyn Decker by mě nepřekvapilo, kdyby se její manžel doma měnil z profesionálního tenisty na podavače míčů.. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Skús ma rozosmiať je jednou z najlepších Sandlerových komédií z viacerých dôvodov. Buranský štýl humoru je občas použitý, ale často sa drží na uzde. Situačná komika Sandlera je na mieste vo väčšine scén filmu. Rovnako aj sexistické narážky, ale čo chcieť od komédie, kde obsadíte Brooklyn Decker a rozhodnete sa ju využiť naplno. Ani scenár nie je príliš celistvý, hoci sa úplne nerozbíja na scénky ako Dospeláci. Silnou stránkou je ako som spomínal situačná komika a najmä postava malého Michaela, ktorý s mafiánskou tvárou chrlí drsné hlášky. Aniston je tiež úplne skvelá po všetkých stránkach, či už po hereckej alebo vizuálnej. A v závere sa potvrdila stará pravda, že človek často márne hľadá to, čo má priamo pod nosom a uvedomí si čo mal, až keď to stráca. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Keď Danny (Adam Sandler) hovorí: "Je tu jeden problém, ona nie je ty", odkazuje na dialóg Rossa s Rachel z Priateľov (1994): "Je tu jeden problém, ona nie je Rachel". (WalterIK7)
  • Natáčení probíhalo na Havaji a v Kalifornii (Los Angeles). (Terva)

Reklama

Reklama