Reklama

Reklama

Ve dne je redaktorka Nola Devlinová skromná šedá myška, ale po večerech se mění ve štíhlou atraktivní sloupařku Belindu Apple, která radí ženám s jejich problémy. Její články mají u nadšených čtenářek velký ohlas a náklady časopisu stoupají. Všechno jde hladce do chvíle, kdy se vedení rozhodne její sloupky vydat knižně a Belinda se má zúčastnit autogramiády... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (71)

zero_zelo 

všechny recenze uživatele

mno... tak asi by to bylo za trojku, dyby mi to i při druhým pokusu shlédnutí nedávalo dojem toho, že místo příběhu "jsi krásná i tlustá a všem je to jedno" je příběh "zhubni, jinak seš pořád marná". a to úplně nevim, jestli je dobře. oplácaná popelka, zlomená důstojná žena a zamindrákovaná manželka MUSEJ zhubnout, aby je svět přijal a vážily si samy sebe. paráda. takže buď nám chce tvůrce říct: taky zhubni.. a tímto filmem dodat dovahu. a nebo se scénárist(k)a do role popelky tak vžil(a), že jí tadle pointa utekla a skončili sme u hepáče pro teenagerky. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nic proti ničemu, stokrát viděno stokrát hráno, jedním okem tam a někudy jinudy hned zase ven, žila byla Roman Tyčka, a tak dále, a tak dále. Neuráží a žádný druh bolestí nepůsobí (ani nebudí puzení bolest působit). Zajímavé to ale je jenom pokud se vám líbí Poppy Popoluška. Což je sice i můj případ, ale téhle rutinní jednohubce nemůžu dát víc než šedesátku. ()

Reklama

Jennifer.S 

všechny recenze uživatele

Ach né, já jsem tlustá a můj život nemá cenu. Musím dát přes hubu každému, kdo mi řekne, že jsem tlustá. Nemůžu sedět v restauraci u okna, nemůžu řídit to krásné auto, protože jsem tlustá. Jsem tlustá, jsem tlustá, jsem tlustá. Co budu dělat? Asi zhubnu. Hubnu, hubnu, hubnu, najdu lásku, hubnu, hubnu, hubnu. Dramatické přiznáni ke lži - ale to jsem už hubená, takže je mi odpuštěno. (Dear Lord....) ()

Rýža odpad!

všechny recenze uživatele

Kristova noho, tak tohle je už moc. Už samotný princip předkládání - jsem tlustá, takže nemůžu mít chlapa, být hezká ani úspěšná a můj život je totálně napikaču ... a když naopak zhubnu, budou mi všichni a všechno ležet u nohou a najdu prince snů, co je hezkej, bohatej a úžasnej a kdový jak - ej ještě. Takže cílovko, šup šup, všichni vzhůru do trikotů, hubneme, poruchy příjmu potravy čekaj. Du blejt! ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure... Nečekala jsem od toho nic, než blbost na zabití polední pauzy v práci... A líbilo se mi to... A to dost... Otřepanej příběh, vlastně několik dohromady... Ale prostě to tady funguje... I chemie mezi ústední dvojicí se mi velmi zamlouvala... Motivační a s dobrým koncem... Přesně to jsem chtěla a taky dostala... Holky mindrákem, jukněte na to... ;) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno