Reklama

Reklama

Dilema

  • Česko Manžel, nebo milenec? (více)
Trailer 1

Ronny Valentine a Nick Brannen jsou od studií nejlepší kamarádi. Teď spolu mají malou firmu zabývající se vývojem nových automobilových technologií a designu. S Ronnyho přítelkyní Beth a Nickovou manželkou Genevou po boku jsou ti dva neporazitelný tým. Na posledním autosalónu se Ronnymu podaří malou lstí domluvit schůzku se zástupci firmy Chrysler. Pokud by jednání dopadlo dobře, měli by oba o budoucnost postaráno. Jenže pak se Ronnyho svět obrátí vzhůru nohama, když nechtěně spatří Genevu v náruči jiného muže. Ronny se před tím, než tuhle nepříjemnou zprávu sdělí Nickovi, rozhodne zjistit víc. Coby amatérský detektiv promění svůj život v komický chaos. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (199)

Tessie odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdřív to vypadalo na dobrou komedii, ale pak to začalo být příliš přeameričtěné. A já nebyla dostatečně opilá, aby se mi to líbilo aspoň trošku. Poslední půl hodina byla horší a horší. Nedívat se na to na návštěvě, rozhodně to do konce nedokoukám, kolektivně se to zvládnout prostě muselo. Nebýt toho příšerného dabingu, který byl jakožto jediná zvuková stopa dostupný, možná bych hodnotila jinak. Dabing zkrátka film vždy zabije, i když by mohl mít normálně úspěch. A Vince Vaughn už nechci dlouho v žádném filmu vidět, fuuuuuj. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Počiatočná a záverečná fáza filmu hrozná, ale inak zvyšok bol celkom dobrý a zaujímavý. Avšak to čo mi na tomto filme extrémne vadilo bola tá neustála snaha o to, aby mnoho dialógov a scén vyznelo nejakým spôsobom ako komédia, avšak v tomto prípade to bola kolosálna chyba, ktorá poškodila celý film. Už len preto, že príbeh by mohol mať za normálnych okolností dramatickú a vážnu atmosféru, keďže aj zápletka tomu viacmenej zodpovedala. Vince Vaughna mám rád, len mi občas ide fakt na nervy s tým jeho hereckým prejavom, aj keď za to často môžu tie role, do ktorých býva obsadzovaný. No a trochu mi v závere chýbala nejaká vsuvka, čo sa stalo medzi Nickom a Beth, resp. kam sa Beth vlastne potom pobrala. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Už když jsem viděla trailer tak jsem si myslela, že to nebude nic moc, takže mě to vlastně nepřekvapilo. Příběh o dvou nesympatických chlápcích a jejich stejně nesympatických partnerkách. Opravdu mě to moc nebavilo a ta výsledná délka skoro dvou hodin, byla příšerně moc! Zkrátila bych to tak o hodinu, vymazala půlku scén a možná by to mohla být docela vtipná komedie, která rychle odsýpá. 2* jediný na koho se tam dalo dívat byl Channing, i když ten smajlík co měl na zadku, to mě dostalo. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení, ačkoli některé recenze tvrdily opak. Původně jsem čekala obyčejné suché komediální drama, které se bude tradičně snažit vtlouct divákům do hlavy nějaké ty moudrosti o důležitosti rodiny, ale nakonec to byl přesný opak. Vtipný a především odlehčený film se skvělými herci. Hlavně Tatum mi tu způsobil šok v podobě dobrého hereckého výkonu. Už by měl hrát jen samé potetované magory, ti mu zjevně jdou jedna radost. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

50%. Pozerateľné a nekonfliktné. A práve preto, že scenáristi sa boja priniesť niečo nečakané, je to len taký polotovar. Scény s Tatumom pobavia, ale inak obyčajná americká blbina s posolstvom, ktorá nemá šancu šliapať na päty súčasným reálno-romantickým filmom (TAKE THIS WALTZ). Aj podobne obyčajné SESTRA TVOJEJ SESTRY ma zaujalo viac... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • Ronny (Vince Vaughn) sa vozí na Dodge Challenger R/T 426 Hemi z roku 1970. (Laslo)
  • Jennifer Garner byla obsazena do role ve filmu, projektu ale odřekla a místo ní přišla Jennifer Connelly. (ČSFD)
  • Pro snímek se rozhodovalo se mezi názvy Cheaters, What You Don't Know a The Dilemma. Vítězná byla nakonec třetí varianta. (Kuzmik)

Reklama

Reklama