Reklama

Reklama

Catch .44

  • USA Catch .44
Trailer

Pro Tes a její dvě kámošky Karu a Dawn to zprvu vypadalo jednoduše: v odlehlém motorestu se měly zmocnit drogové zásliky pro jejich šéfa Mela (Bruce Willis). Když se ale rozpoutá řetězec nezastavitelných událostí, velmi rychle jim dojde, že tohle může být jejich poslední kšeft. To, co zprvu vypadalo jako snadná práce, se postupně mění na nebezpečnou hru kočky s myší. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

No takze takto. Tento film ma velku nevyhodu vtom ze sa nevyhne porovnavaniu s bozskym quentinom a to mu podla mna odobera aspon 15 - 20 % z hodnotenia. Ale k filmu... film ma potencial problemom zostava ze ho nikto nevie vyuzit. A cloveku co zostrihal sceny a daval ich do poradia v akom su by som nedal do ruky ani manikurove noznicky. Jednoducho malo to potencial hrat sa na tarantinovku a pri troche stastia to mohlo dopadnut podobne ako lucky number slevin.... ale nestalo sa... ()

cachina 

všechny recenze uživatele

Film se snaží napodobovat tvorbu Quentina Tarantina, přiživit se na jeho slávě. Snaží se být co nejvíc cool. Spousta krve, rychlá akce, vyprávěno nechronologicky, různé vychytávky apod. Ale vůbec se mu to nedaří. Snímek postrádá typický tarantinův rukopis. Film je bez energie, bez švihu, bez nápadu, bez černého humoru. Nesmyslné jednání postav, prázdné dialogy, násilí je pouze samoúčelné, nemá zde žádnou jinou funkci, než aby se krev rozprskla na kameře, bez originality. Snímek působí lacině a velmi béčkově (ale ne tarantinovsky béčkově). Prostě zbytečný film. A nevim proč Bruce hraje v poslední době v takových ptákovinách jako Podraz, S ledovým klidem atd. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezdička je za solidny soundtrack, ale aj ten je rovnako nefunkcne pouzity ako nefunguje samotny film. Rejza ma nakukane, ved vy viete koho (nie tato sracka si nezasluzi, aby som ho spomenul) a tak sa ho za kazdu cenu snazi napodobnit. Lenze nestaci mat nakukane, potrebny je hlavne talent. Co samotneho Willisa presvedčilo, ze prave tento smejd ma talent je mi zahadou. Zeby rejzov debut, ktory tu ma hodnotenie 2% a na IMDB dokonca 3.2? No neviem. Asi uz Willisovi hrabe, ked sa druhykrat tohto roku objavil v nepodarenej vykradacke ved vy viete coho. 2/10. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Film se zoufale snaží vypadat jako stylovka a nemá na to. Zoufale dlouhé záběry bez střihu, které si doslova koledují o přetáčení (nebo o to si pustit při sledování internet a vyplnit prázdné chvíle). Stupidní rozhovory. Škoda slov. Já začal přetáčet u první mrtvoly (sledovat půl minuty mrtvolu byť za vtíravé muziky mě neba) a počítač pustil v cca 20minutě filmu, protože jsem zjistil, že přetáčím skoro furt. Jediný kdo stojí za pozornost je Forest Whitaker. Tomu patří ta jediná hvězdička. ()

guruhonza 

všechny recenze uživatele

Moc často se s CSFD na hodnocení nesejdu, ale tady to sedí. 40% Překvapivě nejlepší věc na celém filmu jsou 3 pipinky, které, ač se na to nehodí, dávají ve filmu asi nejvíc smysl. Absolutně tragický Bruce Willis, který vypadá otřesně a Forest, který je zas "way too much over"... no horší role jsem ty dva ještě hrát neviděl. Určitě ztráta času, škoda. Podle popisku by to vypadalo i dobře.A prvních 10-15 minut filmu bylo parádních. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Do role Dawn byla původně obsazena Lizzy Caplan. Později ji však nahradila Ann Woll. (Ekkan)
  • Ačkoliv je uniforma zastřeleného šerifa silně pocákaná krví, Ronny (Forest Whitaker) ji má posléze dokonale čistou bez jediné skvrny. (Conspi)
  • Hlavné hrdinky jazdia na BMW 323i. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama