Reklama

Reklama

Tento pořad pochází ze stránek Funny or Die. Moderuje ho Zach Galifianakis. Vystupuje zde mnoho známých osobností, které jsou pozvány mezi dva květináče s kapradinami. Zde je s nimi veden rozhovor a jsou jim pokládány nejen typické interview otázky, ale také zcela bizarní a nevhodné (např. sexistické) otázky a připomínky. (Laky.)

(více)

Recenze (95)

Kali4 

všechny recenze uživatele

Spíš než o talk-show se jedná o divadelní představení, protože scénáře, kompozice a herecké výkony jsou téměř na úrovni dramatu. Vážně, to, co předvádí Charlize Theron nebo Bradley Cooper, je skoro na Oscara. Ne každému to sedne a některé díly jsou celkem slabé a bez nápadu, ale obecně se jedná o velmi zajímavý projekt. ()

thorewi 

všechny recenze uživatele

Velmi specifický typ humoru, který na každému sedne. Bohužel nesedl ani mně. Zach není dle mého názoru žádný komik a Between Two Ferns není žádná improvizovaná komediální talk-show, ba právě naopak - je to prostě jen talk-show, kde je vše připravené jako ve scénáři a vy ze sebe děláte jen blbce (proto tam taky chodí samí herci, jak jinak). Ale občas se člověk zasměje a znám spoustu lidí, kterým se to líbí. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

"Tvoje příjmení mělo více písmen, ty jsi ale ta zbývající snědl." - Steve Carrell. Vynikající zábavná "talk-show", ve které Zach Galifianakis dovádí k šílenství několk známých osobností. Zachův styl humoru, který mnohdy balancuje na hraně trapnosti, nemusí sednout každému. Pokud si ale navyknete na pravidla hry, tak si tyto nahláškované 3minutovky skvěle užijete. "Zalej si ty posraný kapradiny!" - Bradley Cooper ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Co říct k Zachovi?bavič je to kvalitní a svým smyslem pro obscénní humor s úchylnýma a uštěpačnýma poznámkama na adresu hostů vytvořil originální talkshow. Míra vtipnosti se liší host od hosta, často balancuje na hranici a právě tam někdy vznikají nejlepší (drsnější) fóry. Jindy naopak sklouzne k trapnosti, ale tomu se vyvarovat nedá.Jen doufám, že si někdo nemyslí, že to není předem připravené... Nejzajímavější díly, které bych doporučil: s Jennifer (Galifianakisberg, Speed Stick:)) s Charlize (Sharlize Derón, NFS:Shift) s Natalií (i do a lot of work with IMDB) ()

Eleanor_ 

všechny recenze uživatele

Originalní trollink "like DAFUQ - WTF"... jakože viděl jsem díl jen s Portman.. asi 3x poprvé sem si tak trošku říkal.. wtf xD cotoje... pak mě došlo, že to je mega troller... myslim, že místy dost nevkusný a trapný.. ale je to sranda. Trolling mám rád, to jo a dost... Ale pokud jde o Portman a chování k ní tímto stylem, to se mi fakt nelíbí, nevím zda to měli "domluvené" a nebo prostě inprovizace.. ale Natálka fakt dost zmatená, a nebo drsně zahráno.. :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě se Seanem Pennem tvrdí Zachovo "dvojče" Seth, že má mopslíka, který by mohl hrát ve filmu. Ve filmu Na doraz (2010) cestuje Galifianakisova postava s mopslíkem. (Brousitch)

Související novinky

Po Obamovi za tajnými agenty

Po Obamovi za tajnými agenty

17.03.2014

Zach Galifianakis se proslavil rolí podivína Alana v Pařbě ve Vegas, v posledních dnech jej ale internetový lid vídá spíš jako moderátora komediální show Mezi dvěma kapradinami, ve které se nečekaně… (více)

Reklama

Reklama